Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (BY MVA EE JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (Magicfox`s Queen of Hearts) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2020-01-09

Pentujen nimet ja naamakuvia 2.5 vko :)

Pentueen nimien keksiminen on aina hauskaa mutta osin haastavaa puuhaa. Kaikki pentueemme on tähän saakka nimetty punaviinien mukaan ja tästä ei poiketa Druif- pentueenkaan kanssa.

Nimiteemaa miettiessä yritimme ensin hakea Hollantilaisia punaviinejä, mutta se tie oli varsin kivinen- Hollanti ei ole punaviinimaa. Yhdessä Hueyn omistajan kanssa löysimme teeman, hän tykkäsi nimestä "Faithful Hound" ja sen ympärille etsimme muut nimet kuvaten koirien hyviä luonneominaisuuksia. Joten, tässä he ovat, järjestys ei ole vielä päätetty mutta meidän tyttömme tulee olemaan Magicfox`s Queen of Hearts "Hertta". Muut tytöt ovat Magicfox`s Carnival of Love ja Magicfox`s Love You to Pieces.

Kuvat tytöistä:

 

Pojat sekä kuvat heistä: Magicfox`s Faithful Hound, Magicfox`s Lovable Rogue, Magicfox`s Loyal Companion ja Magicfox`s Truly Madly Deeply