Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA RTK1 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tyttären Myrrin (BY MVA EE JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 Magicfox`s Amarone) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2019-01-28

Kesä talven keskellä: Tytöt koirauimalassa

Pakkasten paukkuessa yli -20 ja lumipeitteen ollessa sitä luokkaa korkea, että lenkit pakostakin vähän lyhynevät, on tytöille keksittävä sopivaa liikuntaa ja tekemistä vapaisiin viikonloppuihin. Mikäs sen parempaa kuin uiminen! Tampereen koirauimala sijaitsee meiltä n. 20 min ajomatkan päässä, eli näin maaseuden mittakaavassa ihan nurkan takana. Siellä vietimme hektiset puolituntiset sekä lauantaina että sunnuntaina.

Lauantaina matkaan lähtivät Minku ja ensikertalainen uimalakokelas Myrri. Myrri sai liivit päälleen, kun oli uimalassa ekaa kertaa. Myös uittaja oli varautunut siihen, että jos ongelmia neidin veteen menon kanssa tulee, hän tulee auttamaan. No, eipä tullut ongelmia, Myrri oli kuin kala vedessä! Heti rohkeasti veteen rampilta Minkun perässä ja hakemaan dameja.  Myrri kunnostautui myös kunnon uimahyppyjen teossa, vesi vain lensi kun tämä vesipeto kiirehti altaaseen- hyppäsipä kerran Minkun ylikin kun oli niin kiire noutamaan ettei äiti ehdi ensin :D Puolen tunnin ajan uitiin ja noudettiin väsymättä, ja lähestulkoon hyvässä sovussa (muutaman kerran olisi Myrri halunnut damin omia, mutta nätisti nämä tilanteet selvitettiin). Tosi hauskaa oli ja kyllä nyt uskaltaa kevään taipparitreeneihin lähteä huonommallekin rannalle, ei ole veteenmeno tälle neidille ongelma lainkaan!


Myrri ja Minku lähdössä rampilta noutoon


Myrrin komea uimahyppy!

Sunnuntaina uintivuoroon pääsivät kuumakalle Lumo ja rauhallinen Mummu. Lumo kiihtyy uimalassa siihen malliin että ääntä lähtee, no Mummua se ei haittaa kun kuulo on heikko ja hermo pitkä, joten uimaparina tämä kaksikko on varsin passeli. Lumohan painoikin koko puoli tuntia sata lasissa, kyllä kilometreja kertyi kun neito veteli noutoja altaa pisimmästä päästä :) Mummo polski vähän lyhyempää matkaa, rauhalliseen tyyliinsä uiskenteli dameja hakemaan ja palautuksesta minulle tuli aina palkka. Lumohan ei noissa tilanteissa edes palkkaa ota, kun on niin kierroksilla. Molemmilla oli kivaa omaan tyyliinsä :)


Mummon rauhallista uiskentelua :)


Lumon vauhdissa vesi lentää!


On Mummolla vielä muutama hammaskin, saa damin poimittua :)

Oli kyllä rauhallista ja tyytyväistä porukkaa kotisohvalla näiden uimatreenien jälkeen. Kahden viikon päästä mennään uudelleen, sitä jo innolla odotellen!