Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA RTK1 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tyttären Myrrin (BY MVA EE JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 Magicfox`s Amarone) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2018-11-19

Myrrin loppuviikon treenejä


Lauantaina osallistuttiin Myrrin kanssa tolleriyhdistyksen syyskokouksen jälkeen pidetylle aksatutustumiselle Tamskin hallilla. Kouluttaja toimi agilityliiton kouluttaja Tero Mesiranta, jonka koulutustyylistä pidimme suuresti. Koulutus huomio jokaisen koiran yksilöllisesti ja oli positiivista, ilon kautta! Koiria treeniin oli ilmoittautunut viisi, ja Myrri oli porukan juniori. Myrri pääsi treeniin pinkeissä pöksyissä, ekat juoksut kun alkoivat loppuviikolla. Iso tyttö jo :) Samalla reissulla haettiin hallilta jo lähes vuoden siellä odottaneet palkinnot viime vuoden veteraani- ja harrastuskoirasijoista. Suklaata ja yhteensä 50 € lahjakortit eläintarvikeliikkeeseen! Huiput palkinnot, ja tällä viikolla menenkin ostelemaan palkintorahalla tytöille jotain mieluisaa, leluja ja herkkuja nyt ainakin :)

Treenissä tehtiin ohjauksia hyppyjen siivikkeiden välistä sekä putkea. Hyvin ja innolla Myrri kuunteli ja teki mitä pyysin. Myös vähän vaikeampaa ohjausta, hyppyjä 90 asteen kulmalla kokeiltiin ja sekin sujui hienosti. Myrri on todella vastaanottavainen oppilas ja intoa lajiin selvästikin on. Talvella olisi tarkoitus lähteä aksan alkeiskurssille, ja katsoa josko tästä tulisi Myrrille yksi mieluisa harrastuslaji. Ainekset ainakin vaikuttavat hyvältä!


Myrri innoissaan targetilla, Teron selostaessa treeniä


Jaa hyppyy!

Sunnuntaina tehtiin noutotreenejä pienen tauon jälkeen. Hyvin se varis innosti ja sitä maastosta vauhdilla haettiin. Muu lauma pääsi tekemään dameilla ja siipidameilla hakuruutua ja intoa riitti jokaisella! Myrri oli niin intoa piukassa muiden tehdessä damihakuja, että pääsi hänkin tekemään siipidameilla vielä loppuun hakuruudun. Hienosti sujui!Tänään meillä alkaakin ihan uusi laji, rally- toko. Siitä sitten seuraavassa päivityksessä lisää :)