Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2018-09-24

Hyvinkään ryhmis


 Myrri kera Hyvinkään palkintojensa

Eilen käytiin lauman kera Hyvinkäällä ryhmänäyttelyssä, jossa tuomaroi yksi suosikkituomareistamme, Helin Tenson. Hän olikin vetänyt paljon väkeä kehiin, kaikkineen 27 ilmoitettua tolleria. Tenson on tykännyt meidän koirista etenkin Taikasta, mutta tällä kertaa Mummo oli matkassa vain turistina leikkaustensa vuoksi. Sydäntä särkevää kyllä tajuta se mahdollisuus, että me ei enää kehiin palata...

Myrri ja Luca olivat ainoat pennut ja molemmat esiintyivät oikein mallikkaasti saaden KP:t. Myrri kiri tällä kertaa ROP- pennuksi, se oli sitten jo 6. laatuaan ja 8. KP. Melko lailla samat asiat Tenson löysi Myrristä kuin muutkin tuomarit. Kehuja saivat pää ja ilme, kulmaukset sekä liikkeet. Etenkin arvostelun ensimmäinen lause "Erittäin kaunis, tyylikäs, lupaava pentu, jolla ihastuttava pää ja ilme" oli mieltä lämmittävä.

Pääsin esittämään avo- luokassa Lumon siskon Cocon ja olikin mukava viedä kasvatti kehiin. Coco esiintyi todella hienosti ja voitti luokan saaden sa:n. Kuten kuvista näkyy, kasvattaja oli hyvin iloinen menestyksestä :D Ja kyllä on niin Taikan tyyppiä tämä neito, että todellakin suvuksi tunnistaa eikä ihme että ovat aikanaan Tollershown parikisankin voittaneet :)




Iloa kasvatin menestyksestä :)


Kaunis Coco!

Valioissa kisasi meidän lisäksi hyvin menestynyt narttu, ja niinhän siinä kävi että tälle hävittiin. Ei arvioissa mitään isompaa vikaa lukenut meidän tyttöjen kohdalla, Minkulla oli kookkaat korvat ja Lumolla hieman turhan korkealla kannettu häntä. Muuten pelkkiä kehuja. Itse arvioiden Lumon liikkeet eivät olleet hyvät ja Minkukaan ei ihan parasta liikettään esittänyt. Se voi osaltaan johtua kehäpohjasta, joka oli melkoista kivenmurikkaa ja sepeliä.

Minku oli siis valioiden 2. ja Lumo 3, molemmat saivat sa:n. Parasnarttukehässä oli melkolailla tunkua, ja juostiin pari kierrosta ympäri ennenkuin tuomari poimi jatkoon menijät. Lopulta Coco sijoittui pn4 ja Minku pn3, nuortenluokan nartun viedessä voiton. Coco sai vara-sertinkin muistoksi reissusta :) Onnittelut Venla ja perhe!