Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2010-05-23

Hamina KV sert nro 12 ja va-cacib -> cacib nro 3

Käytiin viikonloppuna kahdessa näyttelyssä. Ensin lauantaina Aptus KV Helsingissä, tuomarina Rune Fagerström. Näyttely pidettiin harjoitushallissa, sisällä jossa oli varmaan 50 astetta lämmintä. Kun katseli urosten tuomarointia niin arvasin jo ettei meillä kovin hyvin tule menemään. Nimittäin tällä tuomarilla pärjäsivät korkeajalkaiset, hoikkarakenteiset koirat. Turkilla ei ollut niin väliä, vaan tuo rakenne ratkaisi. Me oltiin ainoina nuortenluokassa ja kumma kyllä saatiin eri. Pn kehässä sijoituttiin kolmansiksi, voiton vei hyvin hoikka juniori, kakkonen oli valio. Cacibia ei jaettu ollenkaan, hieman jäi outo maku. Vara-serti annettiin Taikalle ja sanottiin että oli liian pitkäselkäinen ja matala. Ei siellä sitten sen kauempaa viivytty saunomassa vaan lähdettiin kohti Haminaa.

Haminassa mentiin velipojan Pekan ja hänen vaimon Stellan luokse ja Taika sai touhuta ihanan Aadatytön, kohta 5-v, kanssa. Kyllä siinä touhua riittikin:) Illalla oli väsynyt tyttö ja väsynyt koira:) Aamulla sitten lähdettiin näyttelypaikalle Haminan Bastioniin, eli suurelle ulkoareenalle joka oli hiekkapohjainen ja katettu telttakatoksella. Aada tuli tietenkin mukaan kannustamaan, pukeutuneena pinkkiin päästä varpaisiin:) Sitä väriähän sieltä nimittäin haettiin! Myös Pekan saimme kannustusjoukoiksi ja Annin esittämään Taiksua. Kehä oli hieman myöhässä ja Taika odotteli häkin viileässä varjossa rauhallisesti vuoroaan. Nuortenluokassa oli kaksi narttua, joista tuomaroinut Anna Brankovic sijoitti Taikan erillä ykköseksi. Aika paljon eriä jaettiin, myös taisi olla yksi eh ja h. Pn- kehässä oli 6 (tai 7) koiraa ja sijoitusjärjestys oli Pia Takkusen multivalio pn1 ja meidän Taiksulainen pn2 :) Eli serti Taikalle, järjestyksessään 12:sta sekä va-cacib joka muuttuu cacibiksi koska voittanut koira oli jo C.I.E! Siis kolmas Suoman cacib. Palkintopisteessä oli todella mukavaa henkilökuntaa: kun kerroin heille että Taika sai va-cacibin joka vahvistetaan cacibiksi niin he antoivat meille cacib- ruusukkeen ja pokaalin:) Kiitos Haminan näyttelyväki, kaiken kaikkiaan ystävällistä porukkaa! Aada oli todella innoissaan ja otettiin hyviä kuvia (yritän myöhemmin linkittää blogiin) joissa poseeraa aurinkoinen tyttö ja koira kera monien palkintojen:)

Näyttelyn jälkeen mentiin Pekalle syömään Stellan loihtima ihana lounas ja sitten Aadan järjestämään koiranäyttelyyn, jossa jättisuuri bernhardilainen tuli kakkoseksi ja niiskuneiti- muumi alias indokiinalainen kääpiöpinseri voitti koko potin, saaden palkinnoksi kaksi pokaalia ja neljä ruusuketta:)

Kiitos Pekka, Stella ja Aada sekä tietenkin Anni hienosta viikonlopusta!!