Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 RTK4 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2023-12-19

Näyttelyvuoden päätös

Kaunis Alva- kasvattimme (Magicfox`s Acolon) 💖 kuva Anne Kivimäki

Viikonloppuna päättyi meidän laumamme näyttelyvuosi. Olin ilmoittanut Messariin vain Charmin ja Myrrin. Somaa en ilmonnut, kun ilmojentekoaikaan meillä oli vähän jännitysongelmia kehässä. No, ne ongelmat ovat nyt onneksi takana ja Soma on saanut roimasti itsevarmuutta. Kasvatteja oli molempina päivinä paikalla Luca (val) ja Alva (jun) sekä sunnuntaina myös Simba (jun).

Helsinki Winner Veli-Pekka Kumpumäen tuomaroimana lauantaina ei meille suurempaa menestystä tuonut. Myrri nyt on varsin karvaton, eli sen puoleen sileä eri ja vak4 sijoitus oli ihan ok. Kiitokset Oonalle esittämisestä! Myrrillä oli tuttuun tapaan tosi kivaa kehässä 😁 Charmille sen sijaan SA:n saamatta jääminen oli pettymys, varsinkin kun arvostelussa moitittiin ettei ole hyvässä karvassa. Tällä hetkellä Charmin turkki kun on paras mitä se nyt ikinä on, niin vähän jäi halju maku suuhun. Tulos siis vak3 eri. Kasvateista Luca oli valioluokan 3. SA:lla ja Alva pääsi lähelle junnutitteliä.. tulos siis juk2 eri. Kasvattajaryhmän esitimme, siitä KP ja ROP- kasvattaja.

Iloinen Myrri 💗

 Kaunis Charmi 💗

Kotimatkalla pohdittiin seuraavan päivän näyttelyä, että mennäänkö. Molemmat olimme sitä mieltä, että ei jaksa viitsi halua. Joten seurasimme kehää kotisohvalta ja peukutimme kasvatteja 💪 Simba oli tuomari Svend Lovenkjaerin makuun turhan hoikassa kunnossa, muuten sai hienon arvostelun. Tuloksena juk4 eh. Lucalle val eri- tulos ilman luokkasijoitusta. Alva sitten täräyttikin täysosuman! Seitsemän junnunartun joukosta luokkavoitto kera Juniorivoittaja- tittelin! Isot onnittelut Anne ja Meeri 😍 Alva sai myös ensimmäisen sertinsä (ja toki myös junnu-sertin) sekä juniori-cacibin. Upeaa!

Meidän näyttelyvuosi loppui siis kasvatin osalta mitä hienoimmalla tuloksella 😊 Nyt katsellaan kalentereja ja tehdään suunnitelmia ensi vuoden osalle. Sekä täytetään Vuoden Koira- hakemuksia, joita tämän lauman kanssa riittääkin tehtäväksi 😂 Katsellaan sitten mitä sijoituksia saadaan ja blogiin niistä sitten kuulumisia tulee. Eiköhän sieltä joku/nen sijoitus ja ehkäpä voittokin ole tuloillaan 😉