Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2018-10-15

Vapaa viikonloppu!

Olipas mukava vapaa viikonloppu pitkästä aikaa :) Kelikin helli, joten alla vähän kuvasatoa Jarnon ja tyttöjen lenkiltä sunnuntailta. Me käytiin samaan aikaan Taikan kanssa lenkkeilemässä vanhoissa kotimaisemissa Ruutanassa, pikkuisen vaihtelua Mummon päivään. On se koiran muisti melkoinen, vanhalle kotitalolle olisi suunnattu vaikka sieltä jo yli 8 vuotta sitten muutettiin ja maisemakin ympärillä oli rakentamisen myötä melko tavalla muuttunut.

Muuta viikonlopun aktiviteettia oli älypelien pelailu, joista videoita löytyy fb kennel Magicfox`s sivulta. Mummo oli täysin pro niin tornadon kuin palikkapelinkin kanssa. Hyvin muisti kikat miten pelit ratkaistaan! Lumo teki innolla tassuja apuna käyttäen ja Minku tarvitsi paljon apuja minulta- hän kun ei niin nakeista piittaa niin pelien ratkaiseminen ei kauheasti napannut. Myrri oli pelaamassa ekaa kertaa ja täytyypä sanoa että fiksu likka! Tornado tyhjennettiin omin takaisesti, kun pitkä kieli ulottui väleihinkin niin mitä sitä joka kerta pyörittämään :D Palikkapelissä eka kierros oli vähän harjoittelua, mutta toisella pelikerralla idea oli kirkas ja todella hienosti neiti pelin ratkaisi!

Sunnuntaina Myrrin ohjelmaan kuului vielä vähän mejäjälkeäkin, tällä kertaa hirvensorkka kaatona. Osittain meno oli ihan mallikasta, osin taas vauhtia oli vähän turhan paljon ja fokus hieman rakoili. Onneksi tässä vielä harkkailla ehtii ennen talven tuloa ja sitten saa jäädä kypsyttelemään hommaa kevääseen- eka koe siellä odotteleekin 18.4 jos lumitilanne sen sallii :)  On neidillä ainakin geenit lajiin olemassa, kun äiti on JVA ja Caro- isäkin valioitui eilen kauden viimeisessä kokeessa! Onnea vielä tätäkin kautta!


Kiviposeeraukset ovat lauman juttu- kiville kiipämistä tarjoillaan joka lenkillä



Keppihirviö piilosilla :D


Lumon leikkisä poseeraus


Tollerit heinikossa - niin kauniita sävyjä


Koirat ja väriin soituvat syksyn lehdet