Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2014-04-06

Pentulaatikon kuulumisia

Näin on aika rientänyt, pennut täyttävät parin päivän päästä jo 4 viikkoa! Ihanaa pentuaikaa on ollut, kaikki on mennyt niin paljon helpommin ja paremmin kuin osattiin odottaakaan :-) Kaikki pennut ovat kasvaneet hienosti, maistelevat jo kiinteää ruokaa, leikkivät keskenään, murisevat, haukkuvat, antavat pusuja meille, Lumolle ja Taikalle ja no, ovat vain niin ihania! Osa pentujen tulevista perheistä on jo pieniä käynyt katsomassa ja ensi viikon aikana loputkin tulevat oman pikkuisensa näkemään. Toki vielä ei varmuudella tiedetä kuka pentu muuttaa minnekin, ainostaan se ollaan nyt päätetty että Mini-Mii jää kotiin. Joten, Magicfox`s teamin uusi jäsen on pentueen pienin tyttö, kaikki hurmannut, suloinen kuin keijukainen, Mini-Mii eli Hurma :-)

Lumosta on kuoriutunut melkoinen iso-sisko, hän leikittää pentuja ja viihtyy täällä pentuhuoneessa enimmän osan aikaa. Makoilee ja kirputtelee pieniä, on se hellyttävän näköistä kun 18 kg leikkii 2 kg kanssa ja molemmat nauttii :-)

Mutta ei niin hyvää ettei jotain huonoakin. Osa lukijoista on ehkä havainnut mitä kulisseissa on kirjoiteltu. Enempää en tänne julkiseen blogiini kirjoittele, mutta toimenpiteet on käynnissä jotta meitä vastaan väärin toiminut henkilö joutuu vastuuseen teoistaan. Nämä asiat ei nykyistä pentuetta koske, mutta kasvatustyötämme koskevat. Olemme erittäin onnellisia siitä, että meidän Grappolo- pentueella on mitä parhaimmat uudet omistajat, jotka tukevat meitä ja seisovat takanamme tässä tilanteessa tietäen faktat. Myös Vino Rosso- pentueen omistajilta olemme mukavasti tukea saaneet, vaikka tämä koskee myös heidän koiriaan osaltansa. Kiitos heille kaikille!