Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2009-05-31

Mulla on vielä hyvin pentumainen koira. Jep, yhdyn mielipiteeseen, vaikka pahimmat pentutolloilut alkavat luojan kiitos olla takanapäin! Taika kävi viikonloppuna Mäntän näyttelyssä pyörähtämässä kehässä ainoana junnunarttuna meikäläisen esittämänä. Tuomari kyllä tykkäsi Taikasta, kehui hyvän luonteiseksi, oli kauniit korvat ja kulmaukset ym. mutta vielä oli pentumainen. Tuloksena EH1. No, tulipahan mulle esittämiskokemusta. Kun näyttelystä lähettiin ajeleen kotio päin oli autossa lämmintä ainaskin 50 astetta ja ulkona 30. Ei kun auto parkkiin tien poskeen kun vettä näkyi ja koira uimaan. Ei tarvinnut koiraa veteen houkutella, sinne oikein juostiin! Helpotus Taikan kuumuuteen ja mulle suloista "ruusuntuoksua" kotimatkaksi..

Viikonlopun ilmat oli tosi helteiset ja sen kyllä koirasta huomasi. Grillailtiin etupihalla kumpanakin päivänä ja Taika oli vapaana mukana. Hyvin pysyi pihalla ilman hihnaa, ei edes yrittänyt hilautua kävelytien suuntaan. Ehkäpä toive toteutuu ja Taika oppii olemaan omassa pihassa karkaamatta kuten Moona- koira aikanaan. Toivotaan, toivotaan..