Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 RTK4 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA SE JVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 RTK3 RTK4 BH Magicfox`s Barbera) sekä Soman (FI JVA FI JMVA RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2024-07-21

Myrrin ja Myrrin lasten tuloksia


Myrrin hienoa liikettä!

Viikonloppuna Myrri ja lapsensa harrastivat niin näyttelyiden kuin MEJÄ:n parissa 😊

Sunnuntaina lähdimme Jarnon ja lauman neljän nuorimman kanssa klo 05.00 ajelemaan kohti Kalajokea, jossa KV-näyttelyssä tuomaroi serbialainen Milan Milanovic. Meiltä näyttelyyn oli ilmoitettu Charmi ja Myrri valioluokkaan sekä Soma nuorten luokkaan. Hertta lähti matkaan turistiksi, ja vanhempani huolehtivat kotosalla vanhuskaartista- isot kiitokset tätäkin kautta!

Ajomatka, reilu 4 h, sujui hyvin eikä liikennettä juuri ollut. Perille aurinkoiselle Kalajoelle päästiin n. tuntia ennen kehän alkua. Siinä odotellessa oli mukava rupatella Soman Alva-siskon omistajien kanssa ja nähdä kaunista Alvaa pitkästä aikaa! 

Uroksia näyttelyssä oli vain kaksi, joista nuo-uros vei voiton ulkomaisesta valiouroksesta. Junnunarttuja oli yksi, jolle EH. Nuorissa olikin ruuhkaa, kaikkiaan 5 kisajaa. Soma ja Alva esiintyivät molemmat hienosti ja saivat ERI:t, kuten kaikki muutkin nuorten luokan nartut. Kilpailuluokassa Soma sijoittui kakkoseksi kera SA:n, Alva ei tällä kertaa sijoittunut. 


Soma Soma 💗


Soman hienoa liikettä

Avossa ja käytössä kisaavat nartut saivat molemmat SA:t ja sitten valioluokka. Yllättävästi vanha kisakumppanimme Kerttu oli "nuortunut" ja kisaili taas valioissa, veteraaniluokan sijaan. Myrrille sain esittäjäksi jo meille tutun handlerin Veeran, kiitokset vielä täältäkin! Itse esitin totaalisen karvakadon kokeneen Charmin. Kaikki kisailijat saivat ERI:t. Kilpailuluokassa Myrri nostettiin kärkeen ja me Charmin kanssa jäimme sijalle 3. Myrrille ja Kertulle SA, Charmin SA-putki katkesi tässä kohtaa- toki syykin oli ihan ymmärrettävä ,kun nahka paistaa viimeisten karvojen läpi 😂 No, Charmin osalta onkin nyt edessä MEJÄ:n arvokisaputki, missä karvoilla ei mitään tee. Kasvatellaan rauhassa ja katsellaan sitten taas loppuvuonna näyttelykehiä uusin karvoin!


Charmi ilman karvoja

Parasnarttukehään minä vein Soman ja Veera Myrrin. Myrri nostettiin kärkeen ja Soma sijalle 4. Sitten alkoikin melkoinen selvittely kehäsihteerin toimesta, kun Soma siis sijoitettiin pn-kehässä nuorten luokan voittajan edelle, ja tämä ohjattiin ulos kehästä. Pitkään kehäsihteeri asiasta tuomaria "ohjeisti" ja lopulta tuomari otti nuorten luokan voittajan takaisin kehään, juoksutti kaikki vielä kerran ympäri ja meidät sitten osoitettiin ulos kisasta, eli olimme "pn5". Sinänsä samantekevää meille, kun ei me pn4- sijallakaan oltaisi mitään saavutettu- sertit on kasassa ja cacibkaan ei olisi siirtynyt, valioissa kisanneen Kertun vietyä pn2-sijaltaan vara-cacibin.

Kasvattajaluokka, Myrri ja Myrrin lapset, esitetiin ja sieltä saatiin kiva arvostelu kera KP:n- se oli meille jo 51. ROP-kasvattajasijoitus! Loppukisassa Myrri oli VSP, passasi meille ja pitkä kotimatka päästiin aloittamaan hyvissä ajoin 😊


Myrri ja Myrrin lapset kasvattajaluokassa- KP ROP-kasvattaja!

Kotosalla odottivat tyytyväiset vanhukset ja illalla saatiin mukavia uutisia MEJÄ:stä, missä Charmin Morris-veli oli nuuskutellut Taipalsaaren kokeessa VOI1, 44 pistettä- onnea Marika!

Nyt alkaakin sitten MEJÄ:n arvokisaputki, ensi viikonloppuna Tollerimejässä Charmi puolustaa viime vuoden mestaruutta ja Somakin on mittelöimässä mestaruudesta! Tämän jälkeen on tiedossa piirinmestaruuskisat ainakin Charmilla, samoin SNJ:n mestaruuskoe. Soman suhteen näitä saadaan vielä jännätä, mahdutaako kovaan kisaajien joukkoon mukaan 😎