Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2023-02-02

Vuoden koira- tuloksia ja pentujen kasvua


Pentuneuvotteluja 😄

Aika pentujen kanssa rientää vauhdilla! Nyt pienet ovat jo reilu kolme viikkoa vanhoja. Kaikilla on silmät ja korvat auki ja hampaat puhjenneet, kovasti jo keskenään "leikitään ja tapellaan", haukutaan ja muristaan vakuuttavasti, mutta pääosa päivästä vielä kuitenkin nukutaan ja imetykset ovat niitä päivän kohokohtia 😊Myrri on ollut aivan superäiti ja pitää pienistä huolta esimerkillisesti. Kaikki Myrrin aika ei enää kulu pentulaatikossa, vaan sinne mennään kun tarvetta on. Monasti Myrri jää syötön ja pentujen putsauksen jälkeen laatikkoon makoilemaan ja pennut saavat nuhjata äitinsä kanssa- se vasta söpöä onkin 😍

Pienten kynnet on leikattu jo pariin kertaan ja ensi viikon alussa aletaan kiinteän ruoan maistelu. Sen kanssa ei olla kiirettä pidetty, Myrrillä kun maitoa riittää ja sehän tässä iässä on pennulle parasta ruokaa. 

Leluja ja riistaa on pennuille jo tuotu ihmeteltäväksi, ja tästä ne aktiviteetit päivä päivältä lisääntyvät. Tänään tai huomenna laajennetaan pentulaatikko koko huoneen kattavaksi, ja varmaankin jo viikon päästä aukeaa kulku olohuoneen "hop-loppiin" 😅 Myrri ja muu lauma viettävät aikaa jo keskenään, pentulaan ei kuitenkaan muilla ole vielä ollut asiaa. 

Tulevan Hop-lopin ensimmäinen huvipuistolaite on testattu, ja hyväksi havaittu!

Vuoden Koira- tuloksia on pikkuhiljaa alkanut ilmestyä eetteriin. Myrrin Paatsan Maljasta jo päivitinkin, se oli kyllä vuoden upein saavutus! Aika hienosti meni myös Tolleriyhdistyksen vuoden koira- kisoissa: Charmi voitti Tulokas- tollerin 16 ilmoittautuneen joukosta. Se olikin upea saavutus, kun kisaamassa olivat myös koirat, jotka olivat saaneet tehdä tuloksia 3 ikävuoteen saakka. Charppi teki tulokset reilusti alle 2- vuotiaana, ja se nostaa voiton arvoa entisestään!

Lumo nappasi voiton kovassa MEJÄ- tollerikisassa, kruunaten upean MEJÄ- vuotensa. Myrri ylsi SHOW- tollerissa sijalle 3. Hyviä tuloksia tytöt tekivät myös Veteraanitollerissa ja Rally-tokotollerissakin oltiin sijoituksilla. Erityismaininta on annettava Charmin kolmossijasta TOP- tollerissa! Nuorimpana osallistujana pronssisijoitus, aika huimaa. Ehkä jonakin päivänä päästään sijaa kirkastamaan, se on ainakin tavoite😉Kasvateista Luca voitti hienosti TOKO- tollerikisan ja oli TOP- tollerissa sijalla 2, onnea! Tulokas-tollerissa sijoille pääsivät myös Morris ja Ariel, hienosti tämäkin! 
Sijoituksia oli monta, ja ne löytyvät yhdistyksen sivuilta sekä minun kotisivuilta.
Täytyy sanoa, että näin pienenä kasvattaja kolmen kategorian voitto omille kasvateille yhdestätoista kisaluokasta sekä korkeita sijoja useammastakin, on aivan huikean hieno saavutus!