Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2016-04-24

Tupla- ROP Narvassa ja kasvattien tuloksia :-)


Narvan näyttelyreissumme sai hienon päätöksen, Minkun ollessa tänäänkin ROP:n arvoinen!
Näyttelypaikka oli sama kuin eilen. Ahdasta jälleen, mutta nyt saatiin paremmin paikka kehän reunalta ja ruuhkassa ryysimistä ei niin paljoa jouduttu kärsimään.

Minku oli tänäänkin ainoa tolleri ja kehään mentiin hyvällä draivilla. Tuomarina toimi tiukan näköinen pitkä mies, Vojislav Al Daghistani. Hän otti Minkun hyvin vastaan, kyykistyi ja jutteli. Hampaat syynättiin tarkasti ja muutenkin kopeloitiin runko. Parit juoksukierrokset ja edes- takas, sitten hetken aikaa seisomista ja ROP- ruusukkeen ojennus, jes!

Arvostelu oli englanniksi, toisin kuin eilinen venäjäksi ollut ja mysteeriksi jäänyt. Näin Vojislav tuumasi Minkusta: "Täysi ja oikea purenta. Tyypikäs pää. Oikea koko ja mittasuhteet. Korrektit käpälät. Tarpeeksi syvä rintakehä. Hyvät lihakset. Hyvälaatuinen turkki".

Tähän kelpasi lopettaa Viron näyttelyturnee, jolle tulikin kiitettävästi mittaa puolitoista viikkoa. Huomenna nimittäin suuntaa Tollerimobiili kotia kohden :)

Tänään saimme mukavia uutisia Minkun siskon Nellan käytyä MH- luonnekuvauksessa ja läpäistyä sen iloisen ja vilkkaan tollerin arvioin! Nyt on kaksi pentueesta kuvattu, lisää odotellessa.. :-)