Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2014-05-15

Elämää kolmen koiran taloudessa :)

Näin on talomme tyhjentynyt, jäljellä enää omat tytöt. Pennut muuttivat Vapunpäivästä eteenpäin uusiin koteihinsa, viimeinen tyttö Nella lähti tämän viikon maanantaina. Niin haikeaa, mutta samalla taas ihanaa :) Kaikilta olemme saaneet mukavia kuulumisia, fb- ryhmämme on erittäin aktiivinen ja täyttyy kuvista, kysymyksistä ja kokemusten jakamisesta päivittäin. Olette mahtavaa porukkaa kaikki Grappolojen omistajat!

Pennuista ensimmäisenä muuttivat tytöt Säde ja Hanni. Säde jäi Tampereelle ja Hanni matkasi Hämeenlinnaan. Seuraavaksi lähti Sulo- poika Keuruulle, isänsä Felixin maisemiin. Mukavaa kun meillä on mökki siellä, tulemme varmasti näkemään poikaa usein kesävisiiteillä. Seuraava lähtijä oli ihanainen Viksu- poika, äitinsä oloinen ja näköinen pakkaus. Hän muutti Taikan veljen Ekun perheeseen Helsinkiin. Sitten lähtivät erittäin energinen ja kovaääninen Woltti- poika Sastamalaan Wilkku- veljen ja Remu- kultsun kaveriksi ja Ruutu- poika joka jäi Tampereelle. Viimeisimpinä pojista muutti uuteen kotiinsa suloinen mustanenäpoika Roni, jonka kotimatka Joutsenoon oli pitkä mutta sujui lähinnä nukkuessa :) Ja viimeisenä lähti meidän emäntä Nella, Kangasalle Hönö- dogon ja Nana- tollerin pikkusiskoksi. Nellan saammekin iloksemme pian 3 viikon ajaksi, kun hänen omistajansa lähtee koulutuksensa puolesta Kajaaniin opetusjaksolle. Tulee Minille ja Nellalle riehuviikot ja Taika sekä Lumo ovat varmasti hermoloman tarpeessa niiden jälkeen....

Elämä täällä kolmen tyttösen kanssa on sujunut mukavasti. Mini- Hurma on erittäin energinen ja vilkas koiralapsonen, pitää Lumon liikkeessä ja jopa Taika- äiti on välillä innostunut leikkimään pienen kanssa :) Päivittäin ulkoillaan tuossa omalla pihalla, piha-altaassakin on jo uiskenneltu vahingossa tosin, mutta siitä pikkuinen vain innostui! Pian aletaan laajentaa reviiriä, ensin viikonloppuna Eedeniin hotellireissulle ja kohta tollerileirille, missä majoitumme 5 tollerin kokoonpanolla vuokraamaamme mökkiin. Paikalla siis Säde- ja Nella- siskot sekä meidän likat. Taika lähtee Jarnon kanssa frisbeekoirailemaan ja minä Lumon kanssa opiskelemaan vepen alkeita. Pennut ovat vain mukana hengaamassa ja siinä on varmasti pienille riittävästi ohjelmaa!

Ai niin, meillä on kehitteillä uusi informatiivinen sivusto www.novascotiannoutaja.fi
Sinne tulemme kertomaan paljon juttuja rodusta, kasvattajista, pennunhankinnasta, terveysasioista, harrastuksista ja päivän murinoista - joita tässä harrastuksessa riittää ;)