Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2010-09-05

Bikiinipossu jolkotteli VSP:ksi

Helsingin Mastery- syysnäyttelyyn läksimme melkoisen pienin odotuksin: Taika on bikinimallissa ja hieman taas saanut vararavintoa kylmän varalle:) Tuomarina oli meille jo kahdesti tuttu Johan Juslin ja vanha linja jatkui Taiksun kohdalla peloista huolimatta: ainoa erin saanut narttu ja sitten ROP- kehässä komeaa nuorta Nemoa vastaan VSP:) Taikan esiintymisestä oli paras puhti poissa ja ne upeat moneen kertaan kehutut liikkeet lähinnä sellaista sunnuntaijolkottelua. Mikä lie lorvikatarri neidillä ollut, nyt siirrymme kuukauden näyttelytauolle keräämään uutta puhtia kehiin. Mutta ei huono lopetus avo- luokalle, KR-näyttelystä VSP:)

Viikolla touhuiltiin pitkästä aikaa tokon parissa kun Taina Auran kilpailevien tokokurssi starttasi Hakametsässä. Hyvin oli Taiksulla hommat muistissa ja intoa piukassa neiti piti kontaktia:) Paikalla makuu tehtiin ekaa kertaa niin että menin piiloon ja hyvin pysyi, melkoisista häiriöistä huolimatta. Noutokin meni kapulalla mukavasti, pientä mälväämistä yhä mutta parempaan suuntaan. Kaukokäskyt ovat meille se vaikein liike tällä hetkellä ja kovasti treenataan sitä pyllyn maassa pysymistä. Pientä edistystä tässäkin kuitenkin on tapahtunut.

Tosrtaina tehtiin uusi aluevaltaus kun tutustuttiin flyballiin. Oli kyllä hauska laji! Siinä koira sai laukaista tennispallon semmoisesta laatikosta ja noutaa sen. Ei siinä kauaa mennyt kun Taika idean keksi, nousemalla etutassuilla laatikkoa vasten sai pallon lentämään ja tuomalla sen emännälle sai namin:) Ajatustyötä tuo uusi homma kyllä vaati ja illalla oli koira melkoisen väsy, tehtiinhän siihen perään vielä tottistelut.

Ostin Taikalle näyttelystä semmoisen kuivatun lehmänkorvan, kuin possunkorva mutta vähärasvainen ja iso nahkaläpyskä. Hyvin maistui neidille, tuossa se veteli koko korvan naamariinsa, tunti siinä taisi vierähtää ja nyt on vatta pyöreenä hyvä käydä yöunille:)