Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2010-08-01

Tollershow 2010 Parhaat Liikkeet !!!

Viime hetken päätös lähteä sittenkin mukaan Tollershowhun Joensuuhun kannatti! Matkaan läksimme Annin kanssa jo lauantaina sillä matka oli pitkä, n. 6 h taukoineen. Hotelli Cumulus oli todella siisti ja uudehko, että kelpasi siellä yöpyä. Taiksu sai nukkua Annin jaloissa ja oli tietenkin onnesta soikeana. Minun sänkyynhän Taika ei edes yritä, kun on sen oppinut että sinne ei ole asiaa.

Sunnuntaina lähdettiin sitten showpaikalle raviradalle jossa punaturkkeja oli seitsemisen kymmentä. Keli oli puoliaurinkoinen ja tuulinen, oikein kiva ilma siis viettää päivää ulkosalla. Laitetiin teltta pystyyn kehän laidalle ja pian myös Marja ja Reetu (Hederas Go For It) liittyivät seuraamme. Annilla nimittäin oli tuplahandlaustehtävä sekä Reetun että Taikan esittäminen.

Tollershown tuomarina toimi Rune Fagerström, jolta Taikalla oli aikaisemmin saanut sekä ehn että erin joten nyt kun kisattiin avoimessa niin jännäsin aika lailla minkä värinen nauha meille tänään annettaisiin. Kisa alkoi uroksilla jossa monta kaunista koiraa kisasi ja valioluokassa oli Reetu Annin kanssa sekä Otto (Redadict Rodeo Rider). Reetu nappasi ykkössijan ja menestys jatkui myös paras uros- kehän voitolla! Upeaa, Onnea Marja ja Reetu!!!

Avoimessa luokassa kisasi 7 kovaa narttua, joista peräti kuudelle annettiin arvosana erinomainen. Suureksi onnekseni Taika oli näiden kuuden joukossa:) Myöntää täytyy että olisin kyllä ihmetellyt jos ei olisi ollut, sillä Taika esiintyi parhaiten ikinä! Häntä pystyssä ja liikkeet olivat jotain sanoinkuvaamattoman hienoa katsottavaa. Niinpä Taika valittiin osallistumaan päivän päätteeksi sekä "Paras pää ja Ilme " että "Parhaat Liikkeet"- kilpailuihin, wau!
Kehän kilpailuluokassa Taika jatkoi upeaa suoritustaan ja sijoitettiin toiseksi, hienon Trindys Yes I am Red Gag- nartun taakse. Ei huono sijoitus tuossa seurassa:) Tässä Runen arvostelu Taikasta:

" Erittäin hyvän tyyppinen ja kokoinen narttu joka saisi olla lyhyempi lanneosaltaan antaakseen paremmat rungon mittasuhteet. Hyvin tasapainoiset kulmaukset. Koira seisoo hyvin raajoillaan. Oikean mallinen pää. Hieno ilme. Erinomainen kaula. Sopiva eturinta. Tilava runko. Hyvä luusto. Liikkuu hyvin. Hyvä väri." Eli kaiken kaikkiaan hieno arvostelu muun paitsi lanneosan pituuden osalta.

Parasnarttukehässä oli monen monta upeaa koiraa kisaamassa ja Taika ei sijoittunut, vaikkakin jatkoi upeaa esiintymistään myös siellä. Myöskään Paras ilme- kehässä ei valinta osunut meihin mutta Parhaat Liikkeet- kehässä sitten tärppäsi. Melkein henkeä salpasi kun katsoi Taikan liitoa kehässä Annin kanssa ja niin oli myös Rune vakuutettu: Parhaat Liikkeet ruusuke ja hieno kiertopalkintopokaali ojennettiin Taikalle! Voi vitsit mikä fiilis:) Sitten otettiin paljon valokuvia oikein ammattikuvaajan toimesta ja toivottavasti niitä kuvia saan myös tänne blogiin joskus. Kyllä oli onnellista porukkaan kun läksimme ajelemaan pitkää kotimatkaa peräkanaa Marjan ja Reetun kanssa, siinä menivät koko shown VSP ja vuoden 2010 Parhaiten Liikkuva tolleri! Kiitos Joensuu, Rune ja eritoten Anni!!!