Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2010-04-15

Hae ite....

Tämän viikon asenne karvakorvalla tuntuu olevan yllä mainittu, eli mikään mitä omistaja haluaa ei koiraa kiinnosta pätkääkään. Maanantaina reenailtiin taas oman taippariryhmän kanssa. Tai muut reenailivat ja me lähinnä haahuiltiin. Varis ei kiinnostanut ollenkaan ja nippa nappa kelpasi suuhun sillain siivestä roikottaen. Hakuruudussa kiinnosti kyllä, mutta ei ne linnut vaan muiden koirien hajut. Pupujälkeä ei huvittanut seurata, olihan siellä tiellä paljon kiinnostavampia kaverikoiran jälkiä. Kun sitten lopetettiin tulokseton tahkoaminen ja mentiin kotiin niin koirapa piristyi kummasti. Omat lelut kyllä kelpasivat ja niillä olisi sitten pitänyt leikkiä. Sen verta leipäännytti että leikit jäi kyllä sikseen.

Tiistaina pidettiin näyttelyreenit jäähallilla Annin ja Rean kanssa. Taikahan RAKASTAA Annia ja hyvä niin, kehässä se saa näkyä:) Mutta kun Anni reenasikin Taran kanssa ja Taikan olisi sillä välin pitänyt reenata muita juttuja mun kanssa niin eipä paljoa huvittanut. Sain tehdä hartiavoimin töitä että koira keskittyisi minuun ja kuuntelisi mitä siltä pyydän. Mutta kun ne lihapullat oli Annilla! No joo, palkittiinhan Taikulikin sitten kun pääsi vuorostaan Annin juoksutettavaksi ja hienohan sitä oli katsoa kuinka toinen nautti :) Huima kehitys siihen viiden kuukauden takaiseen.

Keskiviikkona sitten tottiskoulutuksessa jäähalilla. Mitäs siitä sanoisi... No vaikka että nouto meni ketuille, seuraaminen oli enempi roskien bongailua maasta kun mun vierellä kävelyä, paikallamakuussakin tyylikkäästi paikkakäsky unohtui pitkästä aikaa. Ja eka tokokoe häämöttää siellä parin viikon päässä, ei hyvää lupaa :(

Tänään olisi meillä BH kurssi mutta jätetään väliin. En viitsi koiraa raahata koulutuksiin jotka sitä ei nyt tällä hetkellä kiinnosta tarpeeksi. Eikä itselläkään motivaatio ole katossa kun katselee koiran haahuilua. Nyt vaan ollaan, levätään ja lenkkeillään. Se on sentään mukavaa että järvestä alkaa jäät lähteä ja pääsee lutraamaan:) Toissapäivänä tipautettiin talviturkki rannalle ja eilen uusiksi. Tai siis Taika tipautti, emännälle hyinen vesi on vielä "hieman" liian kylmää..

Saisi jo ne "pennut syntyä" että Taikuli palautuisi omaksi itsekseen, tää valeraskus käytös kun on lievästi sanottuna masentavaa. Eikä vaan mulle vaan varmaan myös koiralle itselleen.