Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2016-05-20

Taipparitreenejä

Kuluneella viikolla ollaan treenailtu taippareita pariinkiin otteeseen. Ensin aivan loistavat treenit metsäjärvellä omalla porukalla. Ensimmäistä kertaa oli mukana aito lokki, eikä vain siipidamia. Kuvat puhukoot puolestaan, noutajilla taipumukset olivat kohdillaan :-)



Minku palauttaa lokkia


Lumon tyylinäyte


Rouva lokkia tuomassa

Eilen pidettiinkin sitten pienimuotoinen treeni koiraporukalla meidän lähimetsässä Jumeksessa. Siitä ei meidän osalta jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa. Jarno lähti treeniin Minkun kanssa. Minkulle ei damit eikä riista ollut kelvannut, vaan neiti haisteli metsän hajuja ja muut koirat kiinnostivat. Varmaankin osin juoksuista johtuen, mutta osin oudosta tilanteesta: ei Taikaa ja Lumoa mukana, vieraita koiria ja ihmisiä. Eli näitä treenejä on otettava ohjelmaan paljon lisää!

Kun vieraat olivat poistuneet ja minäkin ehdin liittyä mukaan kera Lumon ja Taikan, otettiin ihan lyhyt treeni vain siipidamia hakien ja pupudamia kantaen. Molemmista näistä Minku suoriutui hyvin, kun häiriötekijöitä ei ollut,

Kuluva viikonloppu tullaan viettämään näyttelyturneen merkeissä. Ensin la Helsinki KV ja sitten su Hamina KV. Lumo on totaalisen turkiton, joten sen suhteen odotuksia ei ole. Melkein tekisi mieli jättää pois kehistä, niin karmean näköinen tuo virttunut turkinjämä on. Muuten kyllä Lumppari on hienossa näyttelykunnossa. Minku sitten juoksuillaan saattaapi pöllöillä ja olla kiinnostunut muusta kuin esiintymisestä, mutta turkki on mahtavassa kunnossa. Valionarttuja on molempiin kisoihin tulossa pitkä liuta, eli kilpailua on ja paljon. Toki sitä hienompaa, jos niissä kisoisa pärjäisi.
Yrittänyttä ei laiteta eikä kukaan sitä cacibia kotiin tuo, joten.... ;-)