Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 RTK4 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 RTK3 BH Magicfox`s Barbera) sekä Soman (FI JVA FI JMVA RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2013-07-20

SA:n arvoisia tyttöjä :)

Käväistiin Kurikan ryhmiksessä tänään. Tuomaroimassa oli Paavo Mattila, joka on joskus aikaan tehnyt Taikasta pn2:sen valioluokasta. Sekä  tykännyt Taikan jälkikasvusta Olgasta sertin ja VSP:n verran Hirvensalmen ryhmiksessä. Taika ja Lumo ovat Olgaan verraten aika eri tyyppiä, matalempia ja "massiivisempia". Joten suurin odotuksin ei matkaan lähdetty, etenkin kun Taikalla on kova valeraskaus päällä. Rouva toivoisi jo saavansa pikkuisia hoivattavaksi, noo ehkäpä sitten muutaman kuukauden kuluttua ;)

Kurikan näyttely oli oikein kunnon "maaseutunäyttely", koulun kentällä ja tilaa oli. Pari pultasariukkoakin oli tullut kehiä seuraamaan ja huuteli sieltä hyväntahtoisesti mielipiteitään. Järkkärit sitten ukkelit poistivat, ei kyllä selvinnyt miksi- olivat ihan hyvää viihdykettä kansalle : D Jarno oli hyvin selkävammainen ja pitkään olikin kysymysmerkki pääseekö KNAM (KoiraNäyttelyAvioMies) mukaan ollenkaan. Onneksi pääsi, me oltais oltu ihan hukassa ilman omaa roudaria, spekulointikaveria sekä tarpeen tullen myös esitysapua :)

Uroksia oli jälleen vähän, vain yksi kappale. Tämä avo- luokan poitsu esiintyi nätisti ja sai eh:n. Junnuissa oli yksin Lumo. Paavo juoksutti muutaman kierroksen, sanoi aina "annas mennä kierros" ja sitten taas juostiin. Kivan arvostelun saimme, moitteita tuli kapeahkosta kuono-osasta sekä turhan korkeasta hännästä. Kuten sanottua, Lumppari häntänsä tykkää nostella komiasti- on vire sen verran korkealla kun esiintymään pääsee. Monet tuomarit tykkää, Paavolle vähempikin hännännosto olisi riittänyt ;) Eniveis, eri ja sa irtosi eli päivän tavoite oli saavutettu. Nuorten luokan koira sai t:n, avo. luokassa esiintynyt kaunis narttu (Lapintähti Kerhilde) eri sa: n ja sitten Taika, joka tapansa mukaan nautti kehässä suunnattomasti, roikkuvine tisseineen... Nooo, niistä huolimatta eri sa joten viikon takaisen Hyvinkään "tragedian" jälkeen en perukaan loppuvuoden näytelmiä vaan eiköhän meitä vielä kehissä nähdä muutaman kerran, ennen kun vauvaloma koitttaa ja sitten tuleeekin pitkä tauko, tavoitteet siellä vetskuluokassa sit aikanaan :)

Parasnarttukehässä juostiin pari kierrosta, vedin Lumon kanssa kärjessä, ja Jarnoparka koitti todella kipeän selkänsä kanssa selvitä Taikan kanssa. Pisteet siitä yrityksestä- ihme että yleensä juoksemaan jotenkin kykeni. Lumppari osoitettiin heti sijalle 3, Taika sitten sijalle 2 ja kaunis Lapintähden koira vei voiton. Onnea hälle :) Lumppari sai vara-sertin joten ihan tyhjin käsin ei tarvinnut Kurikasta poistua- tosin olisihan se sini- valkoinen ollut toivotumpi tähän vaalean siniseen verrattuna... Mutta ei me huonolle hävitty joten ihan jees näyttelypäivä. Seuraava näytelmä onkin viikon päästä Helsinki KV, jonne pikkuneiti (kirjaimellinen) menee ekaa kertaa nuorten luokkaan. Huimat tavoitteet siis, mutta mitäänhän ei saa jollei yritä!

Huomenna Coco edustaa Magicfoxeja Ylivieskan KV:ssa ihanalla Elena Ruskovaaralla (ihana etenkin siksi kun on tehnyt Taikasta VSP:n ja Lumosta ROP;n, sekä muutenkin todella mukava tuomari!). Tiistaina mennään Lumon ja Wilkun kanssa MEJÄ- kokeilemaan, saapas nähdä kuin tällä kertaa sujuu... Sitten toukokuun lopun kokeen emme ole treenanneet, huomenna mennään pieni harkkajälki ja sitten tulta päin! Hienoa tuuria että kokeeseen pääsimme, 5. koiran valmiin jäljen koe Lempäälässä ja molemmat Magicfoxit arpoutuivat mukaan. Nautittavaa MEJÄ- iltaa odotamme jo innolla!