Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2013-07-10

Hulluttelua ja hyllyttelyä ;-)

Viikonloppuna startattiin Lumpparin agilityura Teivon suuressa Agirotu- tapahtumassa. Olipas hauskaa! Aamusta minä vein pikkuneidin 2- tason epäviralliselle FAO open class- radalle. Osallistujia oli useita kymmeniä ja ennen meitä nähtiin jos jonkinmoisia suorituksia. Lumo oli odotellessaan hyvin rauhallinen, ei häirinnyt ympärillä satojen koirien räkytys eivätkä ihmiset kehän laidoilla. Kun meidän vuoro tuli jätin Lumpparin istumaan ekan esteen, aidan, taakse, remmi pois ja sitten käskyllä matkaan. Vähän Lumo kyllä varasti ja lennokkaasti yli ekan esteen. Valitettavasti vaan suunta oli väärä, sillä viistosti aidan takana olevaan putkeen olisi pitänyt mennä mutta Lumo sinkosikin suoraan pituusesteelle, jonka takana Jarno otti videokuvaa Taikan kanssa.... Eli hylsy tästä heti, höh. Onneksi neiti oli sen verran kuulolla että sain kutsumalla takaisin oikealle esteelle ja siitä ees päin 18 esteen rata sujui tosi hyvin! Vain kepit tuottivat vähän ongelmia, kun ne eivät vielä ole valmiit. Vaikka hylsy tulikin niin olin supertyytyväinen Lumpparin käytökseen ennen rataa sekä radalla!

Iltapäivällä kisailu jatkui tolleriyhdistyksen medijoukkueen "Tavoitteet nollassa" viestikisaan osallistumisella. Tällä kertaa Jarno oli ohjaksissa. Neljä tolleria oli joukkueessamme ja yhtenä niistä Temppu- veli. Rata oli hyppyrata, sisältäen aitoja ja putkia sekä muurin. Lumo suoritti osuutensa toisena ja upeasti meni! Pari rimaa tipahti kovassa vauhdissa sekä yksi hylsy tuli Lumon ohitettua käännöksessä yhden aidan. Mutta sepä ei menoa haitannut, upeaa oli katsoa kun neiti painoi sata lasissa nauttien Jarnon kanssa rataa! Kaikki muutkin joukkueemme koirat suoriutuivat hyvin radasta ja lopulta kun pisteet julkistettiin oltiin hienosti noviiseina sijalla 11/ 14 :-) Ei siis viimeisiä kuten olisi ihan mahdollista ollut. Mikä hienointa Lumo oli joukkueen nopein, Temppua n 20 s nopeampi mutta Temppu taas teki vähemmän virheitä, vain -10 pistettä (Lumolla -30). Joten hienosti sisarukset vetivät, ei voi kun olla ylpeä!

Tänään keskiviikkona Temppu ja Anniina tokoilivat toisen kerran Lempäälässä virallisissa kisoissa ja saavuttivat hienosti 1- tuloksen, 177 pisteellä :) Onnea, tästä parista kyllä kuullaan vielä, tavoitteet ovat korkealla ja niiden saavuttaminen näyttää hyvin todennäköiseltä. Hienoa työtä olet Anniina tehnyt Tempun kanssa!