Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2010-06-19

Kotka KV sert, cacib, VSP :)

Aamusella starttasi meidän likkojen reissu kohti Kotkaa. Oli inhimillinen lähtöaika kun kehän piti alkaman vasta yhden aikoihin. Keli Kotkassa oli hyvin kesäinen, hiekkakentällä jossa näyttely pidettiin suorastaan kuuma. Onneksi löydettiin paikka leiriytyä varjoisalta nurmikkokaistaleelta ja siinä oli mukava odotella kehien alkua. Aika kauan saatiin odottaa, kehä oli tunnin verran myöhässä. Odotus palkittiin puoli kolmen aikoihin kun tollerit alkoivat latvialaisen Beata Petkevican tuomaroimina. Voiton uroksista vie hieno valio Trindys Yes Im Red. Taika oli iloisella tuulella ja meni kehään häntä pystyssä, liikkui kauniisti ja seisoi kuin patsas:) Tuomari tykkäsi kovasti ja nuortenluokan voitto tuli. Kun avoimen luokan koirat oli arvosteltu oli parasnarttu kehässä kolme kilpailijaa ja kauniita kaikki. Tuomari kiersi kokeilemassa koirien rintakehät, Taikalla oli syvin ja levein näin maallikon ja ilmeisesti tuomarinkin silmin kun näytti yhden juoksutuskierroksen jälkeen Taikalle ja Annille että ykkönen! Jes! Sieltä se sitten tuli 13. Suomen serti ja 4. cacib tälle vuodelle. ROP kehässä Taika ei malttanut liikkua ravissa vaan pyrki vähän pomppimaan, liikaa virtaa. Uros vei ansaitun voiton, ja meille VSP. Ei hullumpi Kotkan reissu:) Olihan sinne matkaa mutta yhtään ei harmittanut ajella kotio päin! Annille jälleen suuren suuri Kiitos kun uhrasit vapaapäiväsi meidän hyväksi! Oot mainio ystävä ja ammattilainen handleri!

Tässä vielä Beatan arvostelu Taikasta, aika positiivinen:)

"Nice feminin female. Good bones. Correct proportions of head. Good expression. Good neck. Excellent spring of ribs. Good volyme. Enough upper arm. Excellent angulations behind. Good croup. Good tail. Excellent drive from behind. Nice coat and colour. Nice presentation".