Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2010-06-15

Erilaista jäljestystä :)

Eilen meillä piti olla jälkikurssi kuten aina tiistaisin. Ilma ei muistuttanut morsianta, vettä satoi väliin oikein kunnon ukkoskuuroina, välillä oli hieman selkempää. Lähdettiin lenkille kuten aina ennen kurssia, kumisaappaisiin ja sadevermeisiin sonnustautuneina. Riikka oli laittanut viestin aiemmin että voitaisko hakea hänet kotoa kun hällä on jalka vähän kipeä. No tietenkin! Siinä lenkillä käpytellessä spekuloin että mahtaakohan Riikka kurssia pitää kun on tälläinen keli. Marika siihen sitten että kyllä Riikka varmasti pitää jos me halutaan mennä. Ja kun soittoa peruutuksesta ei kuulunut lähdettiin liikkeelle. Riikka oli aiemmin laittanut viestin että voitaisiin ottaa vähän siistimpää vaatetta mukaan kun poikettaisiin kakkukahville juhlistamaan Taiksun näyttelymenestystä ja Cruftsiin pääsyä. Eli kassissa oli vähän verkkareita siistimmät asut.

Kun sitten saavuttiin Riikan pihalle oli vastaanottokomitea paikalla: Riikka ja miehensä Antti. Olin vielä tässäkin vaiheessa aivan varma että Riikka hyppää kyytiin ja lähdetään metsään. Voi sitä epäuskon ja hämmästyksen määrää kun Riikka ja Marika yhteistuumin ilmoittivat että nyt lähdetäänkin kaupungille syömään ja Antti jää hoitamaan koiria!! Ei mitään jäljestystä ollut tarkoituskaan pitää vaan järjestää mulle täydellinen huijaus ja siinä kyllä onnistuivat! Käytiin vaihtamassa vaatteet Riikan ja Antin kotona ja Antti vakuutteli että hoitaa meidän vauhtikaksikkoa ilomielin. Ihana mies:) Eikun sitten menoksi kohti kaupunkia ja The Grill ravintolaa:) Minulle ilmoitettiin että Riikka ja Marika maksavat sitten kaiken ja tilata saa mitä vaan! Voi vitsit mitä kohtelua sain, ei ole tälläistä iltaa ollut sitten pitkään aikaan! Syötiin pitkän kaavan mukaan alkupaloista herkulliseen pääruokaan (kaikki päädyttiin samaan ettei tarttisi kadehtia toisten annoksia ja mainio valinta tehtiin). Aika kului kuin siivillä mainiossa, samanhenkisessä seurassa eikä oltaisi millään maltettu lähteä! Melkein yhdeksään oltiin ja pidempäänkin olisi juttua piisannut, mutta hieman alkoi omatunto kolkuttaa Antin puolesta että mitenkä hän siellä kestää Milli ja Taiksu- kaksikkoa:) No hyvin oli kestänyt! Aidosti tuntui koirista tykänneen ja iloiset vuhvelit oli meitä vastassa:)

Sanat ei riitä kiittämään kylliksi tästä illasta, ihanasta yllätyksestä ja maailman parhaasta seurasta! KIITOS Marika ja Riikka ja Antti joka illavieton mahdollistit!!!