Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2021-08-28

Huikea Riihimäki Nord!

Voitokas nelikkomme!

Riihimäen Nord- näyttely oli Magicfox`seille upea päivä 😊 Tuomarina toimi tiukaksi tiedetty Markku Kipinä. Ehkä siitä syystä koiria oli ilmoitettu vain 9, ja näistä 7 oli meidän kasvatteja- upeaa! Urokset aloitti Voima, kisaten nuorten luokassa. Hienosti meni, eri sa tuli! Sitten minä vein Lucan kehiin käyttöluokassa, tuloksena myös eri sa- "pieni" parannus viikon takaiseen h:hon... Veteraaneissa kisasivat Caro ja Toto, Toton viedessä voiton. PU-kehässä juostiin yksitellen kierros ja järjestys asetettiin: Toto kärkeen, sitten Luca ja kolmanneksi Voima. Tämä tiesi Lucalle nord vara-serttiä ja Voimalle ensimmäistä sertiä- isot onnittelut 💓

Nartut aloitti Hertta, kisaten yksin nuorten luokassa. Hienostihan se sujui. Tuomari tykkäsi neidistä kovin, ja tuloksena oli eri sa. Avossa kisasi Ariel, hienosti meni hänelläkin, tuloksena eh. Valioissa olivat Myrri ja Minku. Minä vein Myrrin ja Jarno Minkun. Molemmat esiintyivät ok. Minku mitattiinkin (samoin muutama muukin aiemmin) ja oli "hieman pienikokoinen", mutta rajoissa. Myrri ykköseksi ja molemmille sa. Lumo oli ainoa vet narttu ja sai kauniilla arvostelulla eri sa:n. PN- kehässä olivatkin sitten vain omat tytöt eli ensimmäinen neloisvoitto tällä ketjulla 😍 Juostiin kolmiot yksitellen ja sitten kierros yhdessä ja järjestys oli se mikä oli: Hertta 1, Myrri 2, Minku 3 ja Lumo 4! Hertalle sert (8.) ja nord sert, Myrrille nord vara-sert, Minkulle "lämmintä kättä" ja Lumolle kisassa Toton kanssa lopulta VSP- vet. ROP- kehässä Hertta vei puna-keltaisen, ollen siis rodun kaunein tänään 💓 Kasvattajaluokkaan vietiin lennosta omat tytöt, Anna esitti Lumon ja Johanna Minkun- isot kiitokset! Hieno arvostelu saatiin: "Koostuu neljästä yhdistelmästä. Yhteläinen, erinomainen tyyppi. Hyväilmeisiä päitä, hyviä häntiä ja ylälinjoja. Hyvät luustot ja koot. Edustavat yhtenäistä tyyppiä. Ryhmiä tasapainoisia koiria, joita miellyttävä arvostella. Onnea kasvattajalle!". 

Toto VSP, Hertta ROP, tuomarina Markku Kipinä

Olipas hieno päivä kerrassaan! Charppakin oli matkassa ja pääsi vähän treenailemaan näyttelyremmi kaulassa ensimmäistä kertaa kehiin. On siinä aineksia 💓


Char pian 5 kk 💓

Huomenna jatketaan, muutama koira enemmän on kehiin ilmoittu tuomarille kellä emme ole ennen käyneet (Maija Lehtonen). Saapa nähdä mitkä ovat huomisen arviot, mutta tämä päivä jaksaa lämmittää taas pitkään!