Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2020-08-31

Omille hopeasijoja, kasvateille hienoa menestystä


Perheryhmä Taika, Minku ja Hertta lauantaiaamun syksyisen sumuisella lenkillä

Kasvattirintamalla on tahkottu hienoja tuloksia viikonlopun kuluessa. Myrrin veli Luca korkkasi rally- tokon mestararuusluokan ja hienosti korkkasikin! Tulokset MES 80  ja MES 97 pistettä - aivan huikeaa! Se on sitten yhtä vaille RTK4 ja kahta vaille FI RTVA. On siinä melkoinen koira, ohjaajaa unohtamatta. Valtavasti onnea! Luca kävi samana viikonloppuna myös tokoilemassa, tulos sieltäkin AVO 3. Upea esimerkki siitä, mitä tolleri on parhaimmillaan. Tuloksia löytyy NOU1, MEJÄ 2 x AVO 1, Rally- toko MES 97, TOKO AVO 1, VEPE ALO 1, näyttelyt CIE CIB FI MVA.... Vain taivas rajana!

Eilen kisailtiin myös näyttelyrintamalla Riihimäki KV:ssa. Harvinainen näyttely meidän laumalle, sillä itse en osallistunut. Veljen tyttöni pääsi ripille ja päivä kului Haminassa viettäen tunnelmallista konfirmaatiojuhlaa. Kiitokset ihanista juhlista Aada ja perhe! Koska rippijuhlat olivat tiedossa jo ennen kuin näyttelyilmot loppuivat, ilmoitin kehiin vain Myrrin ja Lumon. Jarno sai päättää lähteekö, vai jättääkö väliin. Ilokseni Jarno päätti lähteä, isot pisteet siitä! Molemmat koirat olivat erinomaisia, Myrrin esiintyminen ei mennyt ihan putkeen (halusi vain istua, liikkeet kuitenkin upeat) ja tuloksena kolmen koiran valioluokan 2. sija SA:lla ja hienolla arvostelulla ja loppukisassa hienosti pn2 vara-cacib. Lumppari oli kolmen veteraanin luokassa myös hopeasijalla, sileällä erillä. Kasvattiemme Buman ja Cocon omistaja Venla oli esittänyt Lumon todella hienosti, kiitokset siitä!  Mikä upeinta, kasvatit Buma ja Voima edustivat jälleen upeasti, Buman ollessa VSP- pentu ja Voiman ROP- pentu, onnittelut molemmille! Enemmän näyttelystä Jarnon blogissa, minä kun ei paikalla ollut, olen vähän jäävi kirjoittelemaan ;)

Lauantaina otettiin aamulenkille kamera matkaan, kun metsässä oli mahtava sumu. Lenkin aikana aurinko nousi, ja sumu pikkuhiljaa hälveni. Saatiin ihania kuvia laumasta, on meillä vaan kuvauksellinen ja upea tyttöviisikko! Enemmän kuvia löytyy kennelin fb- sivulta. 


Rakas tyttöviisikkomme!