Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2017-05-02

ROP-ROP- Rouva Hankasalmella ja MEJÄ- kurssilaiset Kajaanissa


Perjantaina läksimme ajelemaan kohti Kajaania, missä järjestettiin MEJÄ:n koetoimitsija 2- kurssi. Kurssi oli antoisa ja sen päätteeksi sekä Jarno että minä läpäisimme tentin. Olemme nyt siis pätevöityneet MEJÄ:n koetoimitsijoiksi ja toukokuun viimeisen viikonlopun kokeessa Jarno toimii ensimmäistä kertaa vastaavana koetoimitsijana, Kiva laajentaa lajintuntemusta vielä syvemmälle kuin koiran ohjaamiseen ja oppaana toimimiseen :)

Palatessamme Kajaanista ajoimme Hankasalmen kautta, siellä nimittäin pidettiin ryhmänäyttely. Tuomarina toimi uusi tollerituomari Vesa Lehtonen. Tollereita oli ilmoitettu kuusi ja kaikki olivat narttuja. Juniorille eh, samoin toiselle avo- luokkalaiselle. Toinen avo sai eri sa:n, kuten myös kaikki meidän tyttömme. Minku voitti tällä kertaa Lumpparin, vaikka esiintyikin Lumoa huonommin (toko- moodissa, peppu maahan...). Lumolla on niin huono turkki tällä hetkellä, että sa:n saaminen oli suorastaan ihme. No, hän oli muuten tuomarin makuun joten.. :)

Taika oli yksin veteraaneissa ja veti taas hienolla draivilla kehän läpi. Arvostelussa luki "kepeät liikkeet" ja niinhän ne ovat. Ei vielä Rouvan askelta ikä paina! Pn- kehään minä vein Minkun, Jarno Taikan ja Lumolle saimme tolleri- kokemusta omaavan esittäjän avuksi, kiitoksia vielä täältäkin! Niinhän siinä sitten kävi, että Rouva korjasi koko potin ollen sekä ROP- että ROP- veteraani. Upeaa! Minku hienosti pn2 ja Lumppari pn4.  Saapas nähdä minne asti sitä tuon Rouvan kanssa vielä päädytäänkään, hän kun napsii nyt voittoja tyttäristään mennen tullen. Kenties kisaamme Show Tolleri 2017- tittelistä, sehän olisikin makeaa kun edellisen kerran Rouva sen tittelin nappasi 2010. Paluu 7 vuoden jälkeen, siinäpä olisikin sellainen temppu, mihin ei moni koira kykene!