Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 RTK4 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 RTK3 BH Magicfox`s Barbera) sekä Soman (FI JVA FI JMVA RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2016-04-23

Lomailua hiekkarannoilla sekä näyttelymenestystä

 
Vietimme Tallinna Winnerin jälkeisen viikon Narva- Joesuussa, joka oli pieni kaupunki lähellä Narvaa. Narvassa meillä oli tuplanäyttelyt 23-24.4 ja siksi halusimme viettää väliviikon lähellä näyttelypaikkaa.

Asuntomme Narva- Joesuussa oli erittäin ihana apartmentti lähellä puistoalueita sekä upeaa, 12 km mittaista hiekkarantaa. Kelit olivat hyvin tuuliset ja kylmät koko viikon, mutta se ei koiria haitannut. Päivittäin kuljimme hiekkarantaa koirat vapaana, frisbeetä heitellen ja väliin koirat kävivät uimassa aallokossa. Jos koirat saisivat valita, lomailu olisi varmasti aina tällaista :)
 
 
 Perjantaina pakkasimme tavarat ja koiruukset tollerimobiilin kyytiin ja ajelimme n. 12 km matkan Narvaan. Hotellimme oli sama, jossa majoituimme reilu vuosi sitten, Central hotel. Tällä kertaa meillä oli erittäin tilava sviitti, missä koirilla ja meillä oli ruhtinaalliset tilat oleilla. Ympäristö lenkitykseen ei ihan Narva-Joesuun tasoa ollut, mutta kivat puistikot tässäkin on ympärillä ja mikä tärkeintä, näyttelypaikka vajaan kilometrin kävelymatkan päässä.

Lauantaina aamiaisen nautittuamme läksimmekin käppäilemään Narvan sports- halliin, jossa näyttely pidettiin. Todella ahdas ja kuuma halli, missä koirat eivät kyllä yhtään viihtyneet. Lumokin, joka yleensä on niin reippaana joka paikassa, kulki tuolla häntä alhaalla ihmisten, koirien ja tavarapaljouden läpi puskien. No, häkki saatiin kuin saatiikin kehän laidalle ja leiri pystyyn. Sinne ne tytötkin rentoutuivat pötköttämään, kun tuli vähän tilaa ympärille.

Viime vuonne juhlittiin Narvassa kolmoisvoittoja, kun ilmoitettuina olivat vain omat tyttömme. Tänä vuonna ilmoitimme vain Minkun, kun sekä Taika että Lumo ovat jo Viron valioita. Halusimme maksimoida Minkun mahkut sertiin, joka sitten kyllä jo tulikin Tallinna Winnerissä että sen puoleen olisi ollutkin sama, vaikka kaikki olisi olleet ilmoitettuina.

Tuomarina toimi ukrainalainen täti Irina Obapolenko. Minku tuli kehään vähän laimealla fiiliksellä, mutta antoi tutkia itsensä hyvin, seisoi kuin tatti ja juokseminenkin sujui ihan ok. Siinä hetken aikaa seisoskeltiin ja sitten nousi punainen ja pinkki lappu ylös. Jee, rodun ainoana koirana tämä tiesi sitä että ROP napsahti :D Mikäs siinä, näyttää kivalta tulosrivistössä. ROP- kehiin emme enää jääneet, sillä odotusta olisi ollut kauan ja kun koirien fiilikset paikasta eivät olleet hyvät, niin miksi kiusata toisia. Näyttelypäivä kun on huomennakin, niin keräillään fiiliksiä hotellilla ja rentoudutaan kunnolla.Meidän misseillessä oli Lumon sisko Olga, Magicfox`s Vernaiolo Chianti, napannut tokokisoista huiman VOI 1- tuloksen, huipuin pistein 302 ja vielä kunniapalkinnolla. Superisti onnea Titta ja Olga! Tuollaiset tulokset eivät tule itsestään, niiden eteen on tehty töitä ja mikäs tollerista sen parempaa, kuin työskentely sen oman ihmisensä kanssa :) Itsekin tässä jo odottaa kotiin paluuta, jotta päästään jälleen muidenkin harrastusten kuin näytelmien pariin!