Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2016-03-29

Pääsiäisen viettoa :)

Olipas mukava pieni Pääsiäisloma :) Kelit suosivat ja tehtiinkin pari treenirikasta ja mieluisaa reissua metsäjärvelle koirien kera. Minku pääsi hakemaan siipidameja hakuruudusta, nyt määrää kasvatettiin jo aiemmasta kahdesta neljään. Pientä kevään hajujen häiriötä oli osassa hakuja havaittavissa (ja Minku tekee myös juoksuja, joka vaikuttanee asiaan), mutta saatiin myös hieno onnistuminen ihan videollekin missä damit tulevat suoraan käteen eikä hajuilla haahuilua ole.

Eiliselle reissulle otettiin mukaan jäinen varis ja pupudami. Jostakin syystä varis ei alkuunsa Minkulle kelvannut, haisteltiin vaan ja jätettiin niikseen. No, lintu reppuun ja matka jatkui, Keksittiinkin sitten kokeilla variksen noutoa Taikalle, ottaen Minku ja Lumo hihnaan. Rouvahan oli ihan innoissaan ja haki varista useampaankin kertaan :) Kateuskortti siis esitettiin Minkulle ja johan lintu kelpasi kun oli nähnyt Taikan sitä noutavan. Hieno juttu :)

Lopuksi tehtiin vielä kanidamin jäljestys ja haku. Sieltähän se nätisti palautui, joten treeni oli hyvä päättää siihen. Frisbeen hakuja sitten saivat kaikki tytöt harrastaa sydämensä kyllyydestä järven jäällä ja kyllä siellä juostiinkin! Nähtiin myös joutsenparven ylilento, kyllä se kevät vaan tekee tuloaan :)

Viikonloppuna olisi ollut myös Imatran KV- näyttely, mutta sinne emme tyttöjä ilmoittaneet, tuomarin mielipiteet neideistä kun ovat olleet varsin vaihtelevat. Minkun Roni- veli kävi edustamassa Magicfoxeja avk 4 eh:n edestä. Ensi viikonloppuna sitten suuntaakin tollerimobiilimme Kerimäen näyttelyyn, saapa nähdä millainen reissu siitä saadaan. Kylpylähotellimme vaikuttaa kivalta, joten rentoutumista ainakin on tiedossa :)

Muutamia kuvia viikonlopun ulkoiluista:

Tyttöset Koiramäen edustalla :)















Tytöt posaaraamassa järveen kaatuneen puun rungolla















Minku ja Taika kisaavat, kumpi ehtii frisbeelle ensin
Minku kuuntelee ja katselee kun joutsenet lentävät järven yli
Lumppari katsoo, mistä se lumipallo tipahtaa :)
 Sisaruspuolet samiksina :)





















Kaikki vauhdissa frisbeen perässä!