Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 RTK4 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 RTK3 BH Magicfox`s Barbera) sekä Soman (FI JVA FI JMVA RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2015-05-04

Tampere KV

Viikonloppuna näyteltiin Tampere KV:ssa oman lauman ja muutaman kasvatin voimin. Koiria oli ilmoitettu 28 ja peräti 6 näistä oli Magicfox`slaisia- kiitokset tätäkin kautta osallistumisesta!

Tuomaroimassa oli Helin Tenson, jolla olemme olleet muutaman kerran isojen tyttöjen kanssa ja Minkukin kerran Tallinnan ryhmänäyttelyssä, ihan kivoin menestyksin aina. Sulo aloitti junioriluokan urokset ja harmittavasti h tuli arvosanaksi, tosin ihan kivalla arvostelulla jossa kehittymisen varaa oli vielä kovasti. Asioita mitä aika korjaa, ei mitään suurempia moitteita. Wilkku esiintyi valioissa ja tuli luokan 4:ksi erillä.

Minku esiintyi junnuluokassa yhdessä kolmen muun junnunartun kanssa. Yksi näistä oli Voittaja 2014, Minkua selvästi vanhempi, joten kovassa seurassa oltiin. Ensimmäinen narttu sai erin, sitten tämä vanhempi junnu sai h:n. Minku esiintyi jälleen todella kivasti kanssani ja tuomarikin taisi meidät Tallinnasta muistaa, kun sanoi Minkun kehittyneen kovasti :) Liikkeet menivät ihan nappiin ja seisomistakaan ei tarvinnut sen enempää korjailla. Eri saatiin ja siirryttiin kehän laidalle katsomaan vielä Säteen esiintyminen. Kivasti neiti poseerasi mutta tällä kertaa tulokseksi h, arvostelu oli hyvä mutta kuten Sulonkin kohdalla, vaatii aikaa.

Kilpailuluokassa oli siis Minku ja toinen junnu. Juostiin kerran ympäri ja Minku osoitettiin ykköseksi! Kummallekin SA eli tämä tiesi vielä meidän kisan jatkumista.

Avoimessa luokassa esiintyi Coco ja hienosti meni jälleen, tulokseksi avk 3 eh.

Valioissa upeasti pärjännyt Esta vei voiton, Taika ja Lumo saivat molemmat erin ja Lumolle myös sa. Taikan löysä nahka oli se juttu miksei sa:ta tullut, mutta eipä se harmita kun 19 pentua on maailmaan sieltä nahan alta pykätty niin ei voi kovin timmissä kunnossa ollakkaan :) Lumon suhteen jäi vähän harmittamaan, kun tuomari kovin tykkäsi mutta takaliikkeet olivat lyhyet joka sitten sijoitukseen johti. Saimme kokeilla juosta vielä toisenkin kierroksen, mutta Lumo liikkui vaan huonosti eli se siitä. Olimme Lumon kanssa osteopaatilla torstaina ja tämäkin saattoi liikkeisiin vaikuttaa, kun lanneosaa availtiin siellä.

Parasnarttukehään Venla vei Lumon (kiitos!) ja minä Minkun. Kumpikaan ei sijoittunut, mutta meidän kisa Minkun kanssa vielä jatkui sertistä. Olimme toiseksi tulleen junnunartun kanssa sertikehässä ja sijoitus säilyi, Minku ykkönen, joten tämä tiesi Minkulle toista Suomen sertiä! Mahtava saavutus KV- näyttelyssä :)

Viikonlopun aikana myös Roni kävi tiukalla Hans Lehtisellä Savitaipaleen ryhmiksessä, tuloksella juk 1 eh. Hienosti oli esiintyminen sujunut joten sopii olla tyytyväinen :)

Woltti ja Wilkku olivat lauantaina osallistuneet mejä- kokeeseen Karvialla hienoin tuloksin: Wilkulle voi 1 45 p ja Woltille ensimmäisessä mejä- kokeessaan avo 1 46 p ja luokkavoitto. Onnittelut :)