Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2014-03-02

Taikan tiineysröntgen

Kävimme perjantaina, tiineyden 53. päivänä tiineysröntgenissä Reviirissä. Ensin mentiin vaa`an kautta. Se paljasti Taikan massan olevan 27.2 kg eli kun lähtötilanne astutuksen alla oli 21 kg, on massaa tullut "mukavasti" lisää. Mistä olemme iloisia on se, että samoilla vuorokausilla viime tiineydessä painoa oli 29.8 kg. Nyt on mamma siis huomattavasti timmimmässä kunnossa- ollaan yritetty tehdä niin pitkiä ulkoluja kun mamma vaan jaksaa ja näemmä se on kannattanut. Lääkärikin kehui että oikein on hyväkuntoisen oloinen äippä eikä yhtään lihava.

Röntgenissä Taika kammettiin kyljelleen tutkimuspöydälle, minä nostajana ja avustajana. Sitten otettiin kaksi kuvaa. Lääkäri laskeskeli pentuja ja päästiin itsekin laskemaan. Olihan niitä jälleen melkoinen määrä.... 10 saatiin laskettua ja "tutkimatonta" suolien peittämää aluettakin kuvaan jäi melkotavalla. Joten siellä voi vielä joku bonuskin olla. Tämähän tietää jännittävää synnytystä, lääkärin mukaan 50/50 mahdollisuus luonnolliseen syntymään- riippuen kohdun supistumiskyvystä joka tälläisellä pentumäärällä on kovalla koetuksella. Joten saapas nähdä kuinka käy. Seuraava päivitys koskeekin varmaan jo pentuja, jotka tn viikon päästä tähän aikaan ovat syntyneet :-)

Kasvattiuutisiakin on saatu, Coco- tyttö oli eilen Kouvolan ryhmänäyttelyssä Tarja Hovilan tuomaroimana avoimen luokan 2, paras narttu 4 ja sai vara-sertin! Onnea Venlalle ja Cocolle :-) Huomenna he menevät lonkka. ja kyynärkuviin, Olga- tyttö keskiviikkona. Jännittävä viikko siis tulossa kaikin puolin!