Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2012-03-23

Yksi urospentu etsii omaa hyvää kotia :-)

Näin ne tilanteet muuttuu. Luulet valinneesi pennuille useista kyselyistä juuri ne parhaat kodit, tapaat ihmiset jo ennen pentujen syntymää, pidät aktiivisesti heitä tietoisena pentujen tapahtumista, myyt "ei oota" useille kysyjille pentujen kotien valinnan jälkeen... Ja sitten koittaa päivä kun nämä ihmiset tulevat pentuja katsomaan ensi kertaa. Miten voikaan niin erehtyä... Ei siitä sen enempää, kun että nyt yksi uros etsii sitä OIKEASTI hyvää kotia, jossa pentua ei oteta kurittomien lasten leikkikaluksi. Meidän ostajissa on lapsiperheitä joiden kanssa on sujunut kaikki todella hienosti, lapset ovat jopa nuoresta iästään huolimatta käyttäytyneet pentujen kanssa hienosti, aikuiset ovat asiallisia ja valveutuneita, ei mitään pelkoa etteikö pentua voisi turvallisin ja hyvin mielin näihin perheisiin uskoa. Ja sitten tulee perhe jossa lapset tekee mitä vain aikuisten asioihin puuttumatta. Pentujen turvallisuuden vuoksi peruimme kaupan ilman kahta ajatusta, ja tästä toki saimme kuulla ettemme mistään mitään tiedä kun meillä ei ole omia lapsia ja että olemme ylisuojelevaisia pentuja kohtaan! TODELLAKIN olemme sitä, sillä pennut ovat meille tärkeintä maailmassa ja jos niiden päälle mm astutaan ilman että asiaa huomioidaan millään tavalla niin johan se nyt on p-kele. Ja siihen ei ilmeisesti pitäisi puuttua....

Urospennulle on siis HYVÄ koti haussa. Mahdollisesti myös sijoituskoti, sillä pojista usea vaikuttaa niin lupaavalta että tälläinenkin vaihtoehto on mahdollinen. Ja voi olla lapsiperhe tämä uusi koti aivan hyvin, kunhan lapsilla on rajat ja aikuiset valvovat niiden noudattamista :-)