Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2012-03-25

Riistaan tutustutusta

Eilen pennut pääsivät ensimmäistä kertaa tutustumaan riistaan, kanin muodossa. Vähän jäinen kani (työkaverini koirien uhri, testamenttasi ruumiin hyvää tarkoitukseen :-) laitettiin olkkarin lattialle ja pennut saivat löytää sen ja mennä tutustumaan omaan tahtiinsa. Kylläpä oli kiinnostava otus pentujen mielestä! Sitä nypittiin, korvista kiskottiin, yritettiin raahata (pupu suurempi kun pennut), pari pennuista yritti oikein omia pupua itselleen menemällä makaamaan sen päälle. Yksi pojista (Hulkki) nukkui pitkiä aikoja kanin kyljessä vahtien ettei kukaan sisarus tule ja vie hänen aarrettaan :-) Eli tämän ensikosketuksen aitoon riistaan perusteella voidaan todeta että kaikkia pentuja riista kiinnosti, joitakin jopa erittäin suuresti. Pupu saa majailla olkkarissa vielä päivän ja sitten menee takaisin pakkaseeen, ilmaantuakseen jälleen muutaman päivän päästä pentuja ilostuttamaan :-) Pennuilla on ihan pariviikkoisesta asti ollut kaksi damia, toisessa variksen siivet ja toisessa aito pupunnahka. Ne ovat olleen myös hyvin kiinnostavia, mutta kyllä oikea pupu vei voiton näistä :-) Tällä viikolla pennut pääsevät myös tutustumaan aitoon varikseen, mielenkiinnolla odotan suhtautumista herra vaakkuun!

Pennut täyttävät huomenna jo 5 viikkoa. Näin nopeasti se aika on rientänyt.! Pennut tulevat päivä päivältä sosiaalisemmiksi, heiluttavat häntää jo meille, riehuvat keskenään aivan älyttömästi, pusuttelevat meitä rajattomasti, maitobaarivierailut ovat lyhyitä mutta intensiivisiä ja tapahtuvat jo pystyasennossa, kiinteä ruoka maistuu erinomaisesti, vauhtia piisaa ja pienten kanssa ei aika todellakaan tule pitkäksi! Kaikki pentujen kodit ovat käyneet kertaalleen pieniä katsomassa ja loppuviikolla alkaa toinen vierailukierros :-) Ihastuneilta ovat pentujen tulevat omistajat kovin vaikuttaneet, ja aina kun vierailut ovat olleet lopuillaan ollaan laskettu pennut tarkasti, ettei kukaan vaan ole dognapattu uuteen kotiinsa etuajassa ;-)

Huomenna pennut saavat toisen madotuksensa, ja tällä viikolla on edessä myös kynsienleikkuu-urakka jälleen. Ulkoilemaan pennut pääsevät myöskin, kun tulee riittävän aurinkoinen päivä niin terassille johtaa pienten tie ensi kertaa lunta ja kirkasta ulkomaailmaan ihmettelemään :-)