Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2010-04-10

Viehättävä nuori narttu :)

Kurikan ryhmänäyttelyssä vietettiin aikaa tänään lauantaina ja mukavaa oli :) Tutustuttiin uuteen tollerituttavuuteen ja emäntäänsä, kiitosta juttuseurasta:) Näyttelykin sujui mallikkaasti, Riitta-Liisa Lehtonen ihastui Taikaan ja sertin lisäksi kotiin tuomisina meillä oli ROP. VSP:ksi valittiin vielä nuori mutta hyvin lupaava juniori Paavo (Banietta`s Flaming Style), Onnea:)
Kun mentiin kehään ja laitoin Taikan seisomaan, tuli tuomari tutkimaan ja katsomaan ja sanoi että onpa ihana nähdä koira jota ei syötetä koko aikaa kehässä. Kun kuulemma se on valitettavan yleistä ja vaikeuttaa huomattasti koiran pään ja hampaiston tutkimusta. Tuomari kysyi sitten Taikan ikää ja vastatessani 21 kk sanoi että tehän ehditte saada vielä monta sertiä:) Arvostelussa ei ollut mitään negatiivista ja loppulauseena "viehättävä nuori narttu":) Ryhmäkehiinkin vielä jäätiin kun onhan se kunnia-asia sinne päästä. Ryhmässä oli paljon tasokkaita koiria ja Taika esiintyi siellä nuoruudestaan huolimatta malikkaasti. Tuomaroinut Marja Talvitie ei meitä jatkoon valinnut mutta Taikan käytökseen, tsemppiin vielä pitkän päivän jälkeen olin hyvin tyytyväinen:)
Tulipas tekstiin monta hymiötä, kuvaa mielentilaa tällä hetkellä:)