Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 RTK4 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 RTK3 BH Magicfox`s Barbera) sekä Soman (FI JVA FI JMVA RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2010-04-18

Cacib Suomesta, 9. serti ja ROP :)

Vaasa KV toi meille ekan Suomen cacibin!!! Harri Lehkonen oli tiukkana, kukaan uroksista ei saanut eriä, ei myöskään kukaan muu narttu kuin Taika. Siispä hienon ja hallitun esiintymisen päätteeksi saivat Anni ja Taika vastaanottaa ison nipun ruusukkeita :) Olihan se upea tunne kun eka valkoinen ruusuke täältä Suomesta saaatiin ja vieläpä todella tiukassa tuomaroinnissa. Ryhmässä Taika pääsi 7 parhaan joukkoon, kovatasoisessa joukossa aivan huippu suoritus. Annille suuren suuret Kiitokset, ei olisi 5 kuukautta sitten uskonut että tässä ollaan :)

Muista touhuista mainittakoon meidän lauantainen taipparireeni Eurassa Satakunnan tolleriyhdistyksen järjestämänä. Paikalla oli muutama punaturkki, myös Capri ja Vilkku. Daminoudot ja malttiharjoitukset sujuivat todella mallikkaasti Taikalta, mutta riista ei innostanut nyt ollenkaan. Sukkavaris toimitettiin minulle pienen hööpötyksen jälkeen, mutta lokkiin ei nyt koskettu. Pätevä kouluttaja Päivikki Seppänen antoi meille hyviä vinkkejä kotiin viemisiksi, miten linnun voisi saada Taikalla kelpaamaan ihan vapaaehtoisesti. Mutta siitä lisää kun päästään harjoittelemaan ja nähdään miten homma toimii.