Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 RTK4 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 RTK3 BH Magicfox`s Barbera) sekä Soman (FI JVA FI JMVA RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2023-09-18

SM- pronssimitalisti Charmi!

Charmi ja osa vuoden arvokisapalkinnoista

Eiliseen MEJÄ:n SM- kokeeseen Lopella päättyi Charmin huikea MEJÄ-kausi. Ja komeasti päättyikin! Kotona meillä on SM- pronssimitalisti 💖

Lauantaiaamuna Jarno lähti Charmin kanssa matkaan Lopelle kohti karsintakoepäivää, minun jäädessä kotiin huolehtimaan loppulaumasta tuttuun tapaan. Charmi sai karsintakokeen 3. jäljen tuomariryhmässään, ja puolen päivän aikaan sain kuulumisia. Hyvin oli sujunut, sitten jäimme jännittämään mihin asti suoritus riittäisi, mahdollisuus finaalipaikkaan oli olemassa. 

Itse kävin lauantaina Myrrin, Hertan ja Soman kanssa Aatelissa kisanomaisessa rallyratatreenissä. Myrri teki mestariradan ja Hertta avoradan, Soma treenaili pikkujuttuja ja häkissä oloa siinä odotteluaikana. Hyvin sujui treenit ja kolme koiraa kulki pikku-Polosen takakontissa ihan sujuvasti. Häkkikin pysyi ehjänä, joten kaikkiaan plussan puolella oltiin kirkkaasti!

Päivän ja illan mittaan viesteilin Jarnon kanssa ja tulosten odottelu venyi venymistään. Lopulta vasta ilta ysin tienoilla saatiin karsinnan tulokset. Charmi meni kirkkaasti finaaliin, ollen karsinnan toiseksi paras suorittaja (2. / 19.) upealla VOI 1, 48 tuloksella! Finaalipaikka oli meillä toiveissa, ja se toive siis toteutui 😊

Sunnuntaina arvonnassa Charmille tuli päivän toinen jälki, ja sitten saikin alkaa jännätä miten finaalissa käy. Jarnon oma tuntuma jäljestä oli vähän "epämääräinen", makuut oli kaikki löydetty ja merkattukin osa nopeammin, osa hitaammin. Yksi kulma oli ollut "ei 90 asteinen", eli siitä ei ainakaan täysiä pisteitä. Kun mestaruudesta mitellään, on suorituksen arvostelu tiukkaa. Paljon ei saa ideaalista poiketa, kun jo alkavat pisteet tippua. Ykköstulos oli varma, mutta millaisin pistein ja kuinka ylös ne riittäisivät, sitä saatiin odotella.

Tulosten luku alkoi illalla viiden jälkeen, ja pian sainkin tiedon. "3". Upeaa ja mahtavaa, tämähän tiesi Charmille SM- pronssia!! Eipä ole meidän talossa ketään SM- mitalistia ollut aiemmin, ja asian sisäistäminen kyllä nosti tunteet pintaan. Finaalin nuorin osallistuja ja niin vain mitaleille meni, ensimmäisissä SM- kokeissaan 💗 Mikä vuosi! Tollereiden mestaruus, piirin mestaruus, noutajien mestaruus ja sitten kruunuksi SM- pronssia! 

Illalla tyytyväinen Charmi kotiutui tyytyväisen ohjaajan kanssa. Soma otti kaverinsa vastaan riemulla ja kyllä muukin lauma iloinen oli, kun eron jälkeen oltiin taas yhdessä. Mitalikaffeet siinä vielä juotiin ennen nukkumaan menoa, olisi kyllä pitänyt kakkukin hankkia. Eipä tätä uskaltanut toivoa saati odottaa, niin eipä tullut herkkujakaan hankittua ennakkoon. Onneksi sitä ehtii myöhemminkin, ja Jarno ne kakkukahvit saikin jo tapahtumassa paikan päällä. Huoltojoukot saivat tuliaiseksi siivousliinan (😜- jäljen numero ilmoitettiin sillä), "upean" kukkamaljakon (?) sekä jotain ihan mukavaakin- arpajaisten pääpalkinnon koiran tutkapannan! Tärkein tuliainen oli tietenkin Charmi, ihanaa kun lauma oli taas koossa 💗