Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2023-06-19

Karismaattinen, muhkea sohvatyyny

Naurava Lumo ja Pia- tuomari, ihana näyttelytunnelma välittyy kuvasta 💖

Otsikkoa lukiessa voi hetken miettiä, että mitä ihmettä? Tämä lausahdus kuultiin Virolahdella Pia Itkosen arvostellessa Lumoa lauantaipäivän helteessä kuluneena viikonloppuna. Kehässä koettiin herkkä hetki, kun saimme Lumon kanssa laatuarvostelun jälkeen vielä kiertää kunniakierroksen aplodien saattelemana, Lumon nauttiessa esiintymisestä ja ottaen kehän haltuunsa upealla karismalla 💗 Kyllä siinä sai niin itse kuin tuomarikin silmäkulmaa pyyhkäistä, jotkut koirat ne vaan ovat niitä jotka sykähdyttävät.  Upean arvostelun Lumo Pialta sai, ollen ROP- veteraani.

"11.5 vuotias tyypiltään erinomainen, tänään jo varsin muhkeassa kunnossa esiintyvä vanharouva. Kaunis nartun pää. Erinomainen kaula. Selässä jo hieman pehmeyttä. Kaunis ja edukseen käytetty häntä. Tasapainoiset erinomaiset kulmaukset. Erinomainen rintakehä ja eturinta jokusen ylikilon alla. Erinomainen lanne. Kaunis raajaluusto ja käpälät. Koira nauttii päivästään kehässä ja esittää mykistävän hienot liikkeet, mikä tarkoittaa sitä että se kantaa kilonsa erittäin kunnioittavasti. Tänään karvapeite ei kauneimmillaan, mutta erittäin kaunis väritys. Esiintyy ja esitetään kauniisti". 

Charmi oli näyttelyssä VSP, ja erityisesti Charpin arvostelussa hymyilytti kohta: "Erittäin laadukas karvapeite, jota iloksemme jää myös Virolahdelle". Kuten lauseesta päätellä saattaa, on karva todellakin lähdössä ja suurempia menestyshaaveita ei tuleviin näyttelyihin tätä myötä olekaan. Mutta sepä ei haittaa, meidän tulostavoite kun nyt täyttyi siltä osin, kun tässä kohtaa vuotta voi! 😊

Näyttelyssä oli myös kasvattipoikia, Luca ja Morris. Kumpikin sai eh:n. Pääsimme tätä myötä esittämään pitkästä aikaa myös kasvattajaryhmän, jolle KP + ROP- kasvattaja hienolla arvostelulla. Kiitokset ryhmään osallistumisesta pojat perheineen! 

Viikonloppuna saimme mukavia näyttelyuutisia Hertan Dasher- veljeltä, josta tuli Saksan muotovalio! Upeaa ja isot onnittelut! Harrastustuloksia kuului Hertan Ariel- siskolta, joka starttasi taippareissa, mutta tällä kertaa ei vielä läpäissyt. Hienoa kuitenkin että startti on tehty ja nyt vaan treeniä lisää! Myrrin Nipsu- veli mejäili VOI2- tuloksen, eli vielä se viimeinen ykkönen antaa odottaa itseään. Tsemppiä sen metsästykseen!