Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2020-07-30

Mätsäilyä

Eilen käytiin Hakametsän mätsärissä ajatuksella vähän treenata Hertan kanssa ennen sunnuntain Pori KV- näyttelydebyyttiä. Mukaan otettiin myös Mummo, koska Mummo rakastaa esiintyä, oli kyseessä sitten virallinen tai epävirallinen kehä :)

Mummon kehät olivat ensin, ja hauskaa oli meillä kehää kiertää kuin "vanhaan hyvään aikaan" :)
Pari lahjakorttia saatiin sijoittumisesta (+ pokaali ja nameja), eli ei turha reissu siinäkään mielessä. Rahanarvoiset palkinnot otetaan aina ilolla vastaan! Videota Mummon kehäilystä löytyy kennel Magicfox`s fb-sivulta.

Herttaa vähän jännitti alkuun kaikki touhu ja tohina ympärillä. Maalaiskoiralle jälleen iso steppi, kun mennään paikkaan jossa ihmisiä ja kaiken moisia koiria on kymmenittäin. Vähän juostiin ja touhuiltiin ennen kehään menoa, niin jännitys katosi ja rennosti sujui kehäily :) Käynti kehässä oli harmittavan nopea, vain yksi juoksukierros (tästäkin video fb), ja "tuomarin" nopea kopelointi. Häntä heiluen mentiin, ja se oli se mitä me haettiinkin! Sijoituksia ei saavutettu, mutta niiden takia me ei mätsäreissä käydäkään.

Kuvassa alla Hertta eilen ja yllä Taika vuonna 2010. Ei sitä ole noin ajatellutkaan, kuinka samanlaisia ovat lapsi ja isoäiti. Kyllä tunnistaa sukulaisiksi! Vähän tuli tippa silmään kun tuon Taikan kuvan kaivoin esille, siitäkin on jo 10 vuotta kun se otettiin ja paljon on elämää nähty, niitä huippuhetkiä ja monenlaista arkea, juhlaa, iloja ja suruja Mummon kanssa. Mummo vaan on..... Täydellinen!