Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2020-07-08

1000 tykkääjää!

 

Laumamme kiittää tykkääjiä ja seuraajia!

Kiitokset kaikille meidän kennelin fb- tykkääjille! Upeasti 1000 tykkääjää tuli täyteen muutama päivä takaperin ja jo jokunen siihen päälle :)

Meidän kesä on edennyt harrastusrintamalla hieman hiljaisesti. Mejäkausi käynnistyi Myrrin kokeella kesäkuussa, josta saatiin nippa nappa VOI 2- tulos. Keuruun mejä kesäkuun lopussa jouduttiin harmillisesti jättämään väliin, Jarnon sairastumisen vuoksi. Keuruulla Minkun Sulo- veli piti hienosti Magicfoxien mejälippua yllä tehden VOI 1- tuloksen. Onnittelut! Heinäkuulle saimme yhden koepaikan Jämsään, sinne starttaa todennäköisimmin Lumo. Myrrin juoksuja odotellaan alkaviksi tässä ihan pikapuoliin, saapa nähdä ehditäänkö tänä kesänä vielä startata jossain. Jos ei, niin valioitumishaaveet siirtyvät ensi- tai seuraavalle vuodelle. Eipä tässä mikään kiire ole :) Elokuulle on vielä muutamat mejä- kokeet suunnitteilla, toivottavasti paikkoja saadaan. Rallytokossa ollaan jatkettu treenejä yksityistunnein Tiia Rajaniemen opissa Hertan ja Myrrin kanssa, noin kerta viikkoon. Agility jäi taannoin kesätauolle, mutta jatkuu ohjatusti taas elokuun alussa. Vepen suhteen on ollut välikesä tähän saakka, yhdet omat treenit ollaan pidetty ja muuten vain pahimpaan helleaikaan käyty uimassa ja dameja noutamassa vesileikkien ohessa. Jos loppukesän kelit sallivat, niin muutamat treenit yritetään vielä toteuttaa.

Näyttelykausi korkataan 2.8. Porissa, jonne myös Hertta on ilmoitettu pentuluokkaan. Pikkuisen pitäisi ehkä treenatakin... Harmillista, kun ei ole ollut edes mätsäreitä, missä harjoitella. No, katsellaan millainen show tulee : D Elokuun pentunäyttelyihin on osallistumassa kasvatteja (ainakin Buma ja Voima), kiva nähdä ja kuulla millaisia arvioita lapset saavat :) Loppuvuoteen ollaan suunniteltu muutamia baltian näyttelyreissuja, kun meillä on nyt kolme tyttöstä joille olisi jotain "saatavaa" sieltä. Hertalle junnutitteleitä, Myrrille aikuistitteleitä ja valion arvoja ja Lumolle veteraanivalion arvoja. Varmaankin baltiassa tulee olemaan kova ryysis loppuvuoden kisoissa, että mitään sieltä ei vaan haeta. Yritetään kuitenkin, jos ei muuta niin mukavia reissuja.

Kasvateista Luca on napsinut hienoja tuloksia niin tokon kuin mejän saralla. Tokosta upea AVO1- tulos ja mejästä huipuin 48 pisteellä myös AVO 1- tulos! Siinä on poika (ja ohjaaja) joista saa todella olla ylpeitä :) Onnittelut vielä täältäkin ja tsemppiä tuleviin kisoihin ja koitoksiin!

Ensi viikolla koittaa suuri ja odotettu juhlapäivä, Mummun täyttäessä 12- vuotta! Sisaruksista muutama on jo siirtynyt sateenkaaren toiselle puolen, niitä suru- uutisia kuullessa sitä osaa arvostaa jokaista päivää Mummun vielä tavallistakin enemmän.... Vielä toistaiseksi Mummulla on kaikki hyvin :)