Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2019-09-02

Myrrin huima näyttelymenestys jatkuu! Luca ensimmäinen taipunut Magicfox`s !


Lauman lauantain Riihimäki Nord palkinnot :)

Viikonloppuun mahtui niin paljon upeita tuloksia, ettei niitä voi edes laittaa järjestykseen. Aloitetaan siis aikajärjestyksessä perjantaista, kun osallistuimme ISKK:n VEPE iltakokeeseen Lumon kanssa. Sää suosi ja Lumolla oli vire kohdillaan. Kolmesta liikkeestä saimme upeat täydet pisteet! Harmittavasti itse nollasin viennin, joten mahdollisuus luokkanousuun meni siinä. No, muistaapa (ehkä) seuraavalla kertaa olemaan koskematta koiraan.... Lumo siis lähti viemään esinettä, mutta pudotti sen muutaman metrin päässä veteen ja jatkoi uimista kohti venettä. Sain käskytettyä Lumon takaisin rantaan ja ottamaan esineenkin mukaansa. Vaistomaisesti uudelleen lähetyksessä otin Lumoa pannasta kiinni (kielletty) ja se oli siinä. Saimme kuitenkin tehdä liikkeen harjoitellen ja toisella yrittämällä se sujui täydellisesti. Tästä hyvä mieli ja toisen ALO 1- tuloksen metsästys jatkuu sitten ensi kesänä :)

Lauantaina kuului hienoja uutisia Heidiltä, Luca oli tehnyt huiman ALO 1 tuloksen 99 pisteellä VEPE:ssä! Isot onnittelut! Meidän lauantai kului Riihimäen  Nord- näyttelyssä aurinkoisessa säässä koko lauman kera. Tollereita oli ilmoittautunut ja paikalla 10, kerrankin uroksia ja narttuja yhtä monta. Tuomarina toimi tanskalainen rouva, Roxana Birk. Urosten voiton vei Toto, onnea täältäkin vielä! Junnunarttuja kisasi yksi, saaden sa:n ja sitten meidän tytöt. Kaikki esiintyivät kauniisti ja olivat sa:n arvoisia. Mummeli oli suoraan ROP- vet, kun uroksissa ei veteraaneja ollut. Tuomari kirjoitti Mummusta kauniisti "Wish to see more tollers such a high quality in the rings!"Pn- kehässä juostiin yhdessä kerran ympäri, sitten junnu käteltiin pois ja järjestys oli siinä- Myrri voittoon :) Lumo oli pn2 kera vara-nord sertin, Minku pn3 ja Taika pn4. Eli neloisvoitto! Myrrille lisäksi sert ja nord sert. ROP- kehässä Toto voittoon. Meillä oli hyvät jutut tuomarin kanssa, kuulemma Toto ja Myrri olisivat hyvä pari. Kieltämättä ;)


Riihimäki Nord, tuomarina Roxana Birk. Toto ROP, Myrri VSP

Sunnuntaina suuntasimme jälleen Riihimäelle. Tuomarin muutoksen myötä tollerit arvosteli vanhempi italialainen herra, Francesco Cochetti. Tollereita oli paikalla 11, joista 3 urosta ja loput narttuja. Urosten voittoon jälleen Toto, onnea! Myrri aloitti nartut, ja tuomari selvästi piti neidistä. Arvostelussa toistui useampaankin kertaan sana "lovely" :) Eri sa tuli. Erityisesti Myrrin liikettä kehuttiin paljon, ja onhan se hienoa katseltavaa!


Myrrin upea liike!

Avoluokassa kisasi kolme, joista Kertulle ainoana sa. Valioissa olimme vain me ja tällä kertaa naku- Minku voittoon, molemmille sa:t. Veteraaneissa Esta vei voiton, Taikalle myös sa. Joten pn- kehään pääsimme kaikki. Ensimmäisen juoksukierroksen jälkeen kehästä käteltiin ulos Taika ja Lumo. Sitten juostiin taas ja Esta nostettiin kakkoseksi. Järjestys oli lopulta Myrri, Esta, Kerttu ja Minku. Eli Myrrille voitto jälleen! Serti ja cacib saatiin ja ROP- kehän järjestys oli myös toisinto eilisestä :) Olipas reissut ja on se melkoinen Myrri!


Riihimäki KV, tuomarina Francesco Cochetti. Toto ROP, Myrri VSP

Sunnuntaina näyttelystä palauttuamme saimme upeita uutisia. Luca oli ensimmäisenä Magicfox`s kennelin kasvattina läpäissyt taipparit ensi yrittämällä! Aivan upeaa ja isot kiitokset, onnittelut ja halaukset Heidi ja Luca!!


Luca NOU1 ! Kuva Heidi Rajala