Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2018-06-04

Näyttelyitä ja treenejä


ROP Lumo ja ROP-vet Taika Keurusselän rannalla kera palkintojensa

Kuluneelle viikonlopulle oltiin suunniteltu näyttelyt molemmille päiville. Ensin Äänekoskella ja sitten yöksi hotelli Keurusselkään ja seuraavana päivänä näyttelyt Mänttä-Vilppulassa. Matkaan lähdettiin lauantaina jo aamuaikaisella, sillä kehät alkoivat klo 10.

Tuomarina tollereilla oli meille uusi tuttavuus, Pirjo Aaltonen. Meidän tyttöjen lisäksi ilmoitettuja tolloja oli vain yksi, tuttu kisakumppanimme Kerttu. Kerttu aloitti kehät saaden erin. Sitten olivat vuorossa valiot eli me. Lumon esiintyminen meni todella hienosti ja eri tuli. Minkukin esiintyi ihan kivasti, mutta paras terä puuttui. Eri saatiin kuitenkin. Kilpailuluokassa Lumo voittoon sa:lla, Minkun saldoksi jäi sileä eri. Siihen olin tämän hetken turkkitilanteessa ihan tyytyväinen.

Rouva veti tuttuun tapaansa veteraanikehän ilolla. Arvostelussa lause "iloisesti kannettu häntä" kertoo mitä mieltä Taika näistä touhuista on :) Hieman löysä kunto tiputti sa:n pois, mutta eri tuli ja sitä myötä se 38. ROP- veteraanisija!

Pn-kehää ei sitten varsinaisesti pidetty, vaan Jarno kävi Lumon kanssa hakemassa ROP- ruusukkeen. Sitten otettiin kuva missä olivat meidän tupla- ROP:t äiti ja tytär :)


Päivän ROP:t, tuomarina Pirjo Aaltonen

Illalla hotellissa lenkiteltiin tyttöjä (ja vitsit oli hyttysiä!), ja käytiin syömässä erinomainen illallinen. Erityismaininta siitä, että listalta löytyi Amaronea!

Yön aikana alkoi taas minun vanha tuttu migreeni ilmoitella olemassa olostaan, ja yö menikin sen myötä aika surkeasti. Jarnokaan ei nukkunut kunnolla, kun hotellin sänky ei selälleen sopinut. Aamiaisen aikana tehtiinkin yhdessä tuumin päätös, että päivän näyttely jätetään väliin. Niitähän on meillä jäänyt tänä vuonna välistä jo melkoisen monta, mutta oman jaksamisen (ja haluamisen) puitteissa mennään. Joten, tavarat kasaan ja ajelemaan kohti kotia.

Kotona lepäiltiin ensin muutama tunti ja olotilat parani molemmilla. Kun päivän pahin paahde vähän helpotti, pakattiin damit, siipidamit ja varikset kassiin ja suunnattiin järvelle. Siellä ensin Myrrille varisnoutoa maalla. Kyllä pieni hakee hienosti! Muutama nouto tehtiin ja sitten vuoroon  muut koirat. Myrrin hakuinnosta kertoo se, että kiskaisi itsensä irti puusta missä kaikkien hihnat olivat kiinni, ja Taikan hakuvuorolla sinkosi mukaan ja toi ruudusta variksen! Loisto homma :)


Myr hakee vaakkua


Minku palauttaa siipidamia. Näyttää ihan pennulta tässä kuvassa :)

Maanoutojen jälkeen siirryttiin rannalle ja siellä haettiin dameja sydänten kyllyydestä. Myrri osallistui isojen hakuihin hyvin, ja teki omankin daminoudon. Ranta on melko haastava, mutta hienosti Myrri siitä selviytyi. Kotona iltasella oli väsynyttä mutta tyytyväistä porukkaa :)


Lumo palauttaa, Myrri odottaa :)