Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2017-07-08

Mikkeli KR: Kolmoisvoitto ja tupla- ROP :)

Pitkästä aikaa koitti kaunis kesäpäivä ja missäs muualla sitä vietettiin kuin näyttelyssä :) Päivän suunta oli Mikkeli KR missä tuomaroi tiukka mutta ihana tuomari Jari Partanen. Tiedä sitten oliko tuomarin tiukkuudesta kiinni vai mistä, mutta tollereita oli ilmoitettu vain 5 kpl.

Ajelimme Mikkeliin jo edellisenä iltana ja majoituimme rivitalohuoneistohotelliin. Ihan ok paikka, hyvät lenkkimaastot ja erityismaininta loistavista pitsoista mitä paikan ravintola tarjosi! Kyllä kelpasi huoneessa herkutella ja kerjäävien koirien saada osansa- näin meillä näyttelyyn valmistaudutaan ;)

Lauantaina heräiltiin rauhassa ja ajeltiin 8 km näyttelyyn. Keli helli ja odotteluaika kului mukavia rupatellen kisaavan nuo- luokan nartun porukoiden sekä mahdollisessa pn- kehässä avustamaan lupautuneen Sanna Hämäläisen kanssa. Kehä olikin melkolailla ajallaan ja sitten tuloksiin: Uroksissa kisasi yksin Paavo joka sai eri sa. Nartuissa nuo- luokan narttu Mokka valitettavasti ontui kehässä, joten tästä johtuen eva. Sitten meidän tytöt. Lumo esiintyi taas hienosti Jarnon kanssa saaden erin. Minä kun menin Minkun  kanssa kehään tuomari hymyili ja ihasteli Minkua, mutta samoin tein totesi turkin jääneen kotiin. Tästä jo pystyikin sitten sijat päättelemään. Minku esiintyi tosi kivasti ja liikkui draivilla saaden erin. Kilpailuluokassa tuomari juoksutti meitä ympäri ja totesi, että voi että kun tykkää Minkusta niin paljon, mutta se turkki.... Ja Lumokin on hieno, joten.... Vielä edestakas liikkeet yhdessä ja Lumo ykköseksi. Tuomari perusteli vielä siinäkin sijoitusta turkilla, että aivan ihanat koirat ja tykkäsi niin paljon, mutta kun Minku ei turkissa niin tänään näin. Tasainen pari muuten :) Kehiksen kysyessä sa:ista tuomari sanoi että tietenkin molemmille!

Veteraaneissa oli Taika yksin ja arvostelua kuunnellessani tiesin jo, että nyt Rouva pärjää. Ja esiintyminenkin meni loistavasti, joten eri sa tuli. Pn- kehään saimme Sanna Hämäläisen avustamaan Minkun ohjaimiin (kiitos!!). Kaikki meni nappiin ja yhden kierroksen jälkeen Taika osoitettiin ykköseksi! Voi että tuota meidän Rouvaa! Tuomari vielä kiitteli että tuotiin niin upeat koirat hänelle arvioitavaksi, eihän siinä voinut kuin ylpeyttä tuntea näistä omista ihanista tytöistä :) Ja sitten tulikin ROP-kehän vuoro. Yksi juoksukierros Paavon kanssa ja ROP- sekä ROP-vet ruusukkeet Taikalle! Tässäkin vielä sain kuulla kuinka ihana narttu ja upeat tytöt meillä oli. Ja pääsinpä kertomaan että äiti ja tyttärethän ne tässä. Tuomari ilahtui silmin nähden että oli löytänyt ja palkinnut sen tyypin, mikä oli juurikin hänen mieleensä :)


Taika ROP ja ROP- vet, Paavo VSP ja VSP-vet, tuomarina Jari Partanen

Tässä vielä kaikkien tyttösten upeat arvostelut:

Tyttösten arvostelut: Taika " Ihana veteraaninarttu. Erinomainen koko. Arvokas ilme. Erinomainen kiilamainen pää. Ihana tiivis kaula. Tasainen ylälinja. Erinomainen pitkä rintakehä, lyhyt lanne. Oikea- asentoinen lantio. Upea eturinta. Karva hieman kesäkunnossa. Kaunis väri ja värimerkit. Upeat liikkeet veteraanilta. Kauniisti esitetty".  Pn1 ROP ROP-vet

Lumo "Ihana narttu. Oikeat mittasuhteet. ja vahvuusaste. Kaunis kiilamainen pää. Oikea ilme, hieman isot korvat. Hyvä kaula. Hieman painunut sään takaa. Hyvä pitkä rintakehä. Oikea lantio. Erinomainen eturinta ja runko. Hyvä turkki ja värimerkit sekä väri. Liikkuu moitteettomasti. Oikea hännän asento". pn2

Minku " Ihana narttu, tänään hieman karvaton. Erinomaiset mittasuhteet ja koko. Hyvä kiilamainen pää. Hieman pyöreät silmät, mutta silti hyvä ilme. Hieman isot korvat. Erinomainen tiivis kaula. Ihana ylälinja. Hyvä tiivis lanne, oikea lantio. Erinomainen väri ja värimerkit. Liikkuu tarmokkaasti. Hyväasentoinen häntä". pn3


Kolmoisvoitto- kolmikkomme Mikkeli KR: Taika ROP ROP- vet sekä Perintöprinsessat :)

Näyttelyn jälkeen ajelimme n 4.5 tuntia Ylivieskaan, hotelli Käenpesään. Juurikin saavuimme aivan loistavalta illalliselta, missä kauniiden ja maittavien annosten kera nautimme pullolisen vuoden 1999 Nebbioloa Italiasta (Nebbiolohan on siis Minkun arvokas rypäle). Vaikka Minku ei tänään voittanutkaan, oli upea arvostelu ja kolmoisvoitto sen arvoiset :)