Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2016-09-06

Taippariin valmistautumista

Saimme tiedon, että Minkulle on paikka Pirkan nuuskujen taippareihin 17.9. Täytyihän se sitten tehdä pieni valmisteleva treeni, jotta kaikkien mejänuuskuttelujen jälkeen olisi selvillä mitä metsässä tällä kertaa tehdään :-)

Eilen otimme muutaman variksen matkaan iltalenkille ja tehtiin hakuruutu. Kyllähän niitä lintuja sieltä nousi, otteissa oli toivomisen varaa mutta pääasia että suuhun kelpasivat ja niitä innolla haettiin. Ihan hyvillä mielin siis lähdetään katsomaan reilun viikon päästä, mitä tuo taipparikoe pitää sisällään. Vesinoutojen uskomme sujuvan, kun niissä ei koskaan ole ollut ongelmia. Varisten haku on sitten sen hetkisestä moodista ja tähtien asennosta kiinni. Jos kanijäljelle päästään, niin se onnistunee kyllä. Ja toki ensimmäinen osuus, sosiaalinen käyttäytyminen, läpäistään varmasti. Niin ystävällinen, rauhallinen ja äänetön koira kun Minkumme on :-)

Muutama kuva eilisestä hausta, myös Taika ja Lumo pääsivät variksia hakemaan ja palauttamaan- kaikilla sujui mukavasti!

 Minku palauttaa varista ruudusta


Rouvan taidonnäyte :)
Lumokin osaa hienosti!