Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2016-09-19

Nollaa pukkaa, harmittavasti vaan väärässä lajissa... ;-)

Harmi kun tämän päivityksen aihe ei ole agility, silloin nollatulos olisi juhlan paikka! Minkun taipparikäynti lauantaina oli teemalla "lyhyestä virsi kaunis". Sosiaalinen ja ystävällinen niin ihmisille kuin koirille, mutta tänään ei nouda lokkia vedestä ja koe keskeytetään. Koska Jarno vei Minkua taippareissa niin tarkempi kertomus löytyy Jarnon blogista rapsuttamo.fi

Mutta mitäpä siinä, tästä voidaan vaan parantaa! Treenit jatkuivat heti seuraavana päivänä omalla metsäjärvellä ja suorannastakin noustiin ihan sujuvasti. Taippariranta oli hyllyvää suota jyrkällä pudotuksella ja Minkulle se siinä tilanteessa oli liian jännä. Varmaan parikymmenpäinen yleisökin osaltaan vaikutti asiaan, kun meidän omissa treeneissä ei yleisöä ole paikalla ollut. Minkulla kuitenkin heilui häntä läpi koko "suorituksen" ja ihan hyvällä fiiliksellä jäädään taipparikoetauolle, talven ja kevään aikana tiedetään mitä asioita etenkin tulee treenata ja sitten vaan uutta yritystä!

Isot onnittelut Suskille ja Tintille, jotka kokeessa pitivät tollereiden häntää pystyssä saaden hienon Nou1- tuloksen! Olihan tuo kokeen tulostaso aika laiha muutoin, 16. koirasta vain neljä läpäissyttä ja rannan haastavuudesta kertoo sekin, että neljästä kokeen tollerista kolme hylkääntyi vesityöhön. Treeniä vaan paljon lisää, erilaisia rantoja ja yhteisharkkoja, eiköhän se siitä vielä jonakin päivänä (vuonna) taivu se meidän Minkukin :-)


 Minku ja Jarno ennen suoritusta, taustalla pahamaineinen suolampi..... :-)