Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 RTK4 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 RTK3 BH Magicfox`s Barbera) sekä Soman (FI JVA FI JMVA RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2010-11-29

Talvi on sitten tullut oikein kunnolla. Viikon päästä vietetään käteni katkeemisen "muistopäivää", nastakengät jalassa :D Tämä siis mainintana koirablogiin, kun käsi koiralenkillä katkesi (mutta ei Taikan toimesta)!

Koiraharrastukset on hieman talvikankealla tolalla. Riikan tokoryhmä alkoi pitkästä aikaa keskiviikkona ja voi sitä tekemisen intoa mikä Taikalla oli :) Oli vähän liikaakin, kun ei oikein aina kuullut että mikäs käsky sieltä tulikaan, kova kiire vaan suorittaa, heh:) Mutta hyvä näin, innokkuus on aina plussaa, ehkä tästä talven mittaan vielä kokeisiinkin päästään!

Hakua treenattiin pitkästä aikaa aussi- ja bortsukavereiden kanssa (omistajat Mira ja Suvi). Taika kyllä tykkää siitä touhusta kovin. "Ukon" etsiminen lumisesta metsästä jostain kuusen alta on vallan mukavaa hommaa, ja hakuun lähdetään kipinät käpälistä sinkoillen! Ilmaisua ei olla vielä treenattu ukoilla, mutta kokeilivat Mira ja Suvi hakutreenin päätteksi saisiko Taikasta haukkuvan hakukoiran. Helposti sai, kun vähän pallolla härnäsi :) Kun nyt pakkaset vähän helpottaisi niin voisi taas ottaa viikonloppuna treenit.

Eilen osallistuin Tolleriyhdistyksen kasvattajapäiville Riihimäellä. Oli kyllä mielenkiintoista asiaa koirien luonteesta ja käyttäytymisestä sekä allergioista. Ja vilkasta keskustelua tottakai. Kyllä siinä oma valinta Taikan sulhaseksi varmistui, sekä luonteen että terveyden osalta. On onnellinen olo siitä että on tuollaisen miehen Taiksulle löytänyt :) Tilauksessa siis terveitä, hyvähermoisia ja sosiaalisia tollereita sitten joskus ensi kesänä!