Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2010-11-01

BALTIAN VOITTAJA 2010 !!

Matkamme Baltian Voittajanäyttelyyn Rigaan oli onnistunut reissu. Läksimme perjantaina Terhin kanssa liikkeelle ja jälleen Miliamin kyydissä kohti Rigaa. Laivamatka sujui Taiksun kanssa hytissä hassutellen ja bussissa neiti matkasi kuin vanha tekijä, joka hän jo onkin:) Rigassa majoituttiin ihan ok hotelliin ja lauantai vietettiin Terhin kanssa Rigan ostosmahdollisuuksiin tutustuen. Kyllähän sieltä kaikkea kivaa löytyi:) Koirat saivat lepäillä hotellilla sen aikaa ja sitten riekkua keskenään illalla. Taika ja Terhin nuori Maisa vehnäneiti tulivat mainiosti juttuun ja leikki oli vauhdikasta painimista.

Sunnuntaina sitten oli näyttelypäivä. Näyttelyhalli on iso, kaikuva ja onneksi hyvin matotettu, kehätkin ihan kivan kokoiset. Tollerieta oli ilmoittautunut 3 kpl joista yksi valiouros ja toinen junnunarttu. Taika oli harmikseni kirjattu avoimeen luokkaan, matkanjärjestäjä kun oli jättänyt valiotodistuksen lähettämättä. Tosin kuultiin siinä sellaista että usemmankin suomalaisen valiokoiria oli virheellisesti siirretty avoimeen luokkaan, tarkoituksena ilmeisesti vetää kotimaisilla koirilla kotiin päin. Ilmeisesti Latvian ja Suomen Kennelliitoilla jotain kahnausta.

Taika oli iloisella tuulella ja esiintyi tosi hyvin. Ei ollut mitään parannettavaa mielestäni. ROPin vei mahtava valiouros Lauvuastus Indian Pepper jolla oli upeat merkit ja rakenne hieno, Taikan tyyppinen, meille sitten ojennettiin hopeinen VSP- pokaali. Ja tietenkin se mitä hakemaan läksimme, Cacib ja sen myötä Baltian Voittaja 2010- titteli!

Hieno näyttelypäivä jonka kruunasi vielä Terhin maisaneidin Baltian juniorivoittaja- titteli, onnea! Kyllä sitten kelpasi lähteä kotia kohden, väsyneinä mutta onnellisina:)