Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2010-11-14

C.I.E !!!

Mikä uskomaton viikonloppu! Ensin lauantaina kävimme Kouvolassa ryhmiksessä jossa uusi tollerituomari Matti Luoso arvosteli tollerit, 18 kpl, tiukalla otteella. Vain kaksi urosta sai erin ja neljä narttua. Taika esiintyi kanssani upeasti, liikkui kuin liitäen. Harmittavasti kehä vain oli pieni mutta sen verran pääsivät liikkeet oikeuksiinsa että tämä liiketuomari meille ROP- ruusukken ojensi:) Samalla reissulla lenkkikaverimme Ilpo- walesi aloitti näyttelyuransa lupaavasti, olleen eh:lla junnuluokan kolmonen. Onnea Tuija ja Ilpo!

Ja sitten sunnuntaihin. Vuosi kiersi ympyrän siitä kun Anni tuli esittämään Taikaa Jyväskylän KV- näyttelyyn. Tuo esiintyminen ei mennyt nappiin ja silloin ei ikinä olisi uskonut mitä vuoden päästä tuleman pitää. Tollerit tuomaroi Elena Ruskovaara. Uroksista voiton vei tämän vuoden maailmanvoittaja upea Ramon. Nartuille (17 kpl) Elena ei montaa eriä jakanut. Valioluokassa kaikki kolme erin saivat ja Taika näistä hienoista koirista laitettiin ykköseksi! Pn kehässä kisasi Taikan lisäksi viisi narttua. Ja niin siinä sitten kävi, että tuomari tarkan katselun ja juoksutuksen jälkeen laittoi Taikan joukon ykköseksi! Siinä vaiheessa meinasi silmiin kyynelet tulla, kun tajusi että se oli nyt tässä. Taikasta tuli tämän voiton ja cacibin myötä Kansainvälinen Näyttelyvalio!!! Ihanat tolleri-ihmiset onnittelivat ja Annin kanssa oltiin aivan pilvissä :) Loppukehässä Ramon vei ropin ja Taikalle vsp- ruusuke. Ja se cacib, se viimeinen cacib jolla minun pikkuneidistä tuli Intti!!