Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 RTK4 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 RTK3 BH Magicfox`s Barbera) sekä Soman (FI JVA FI JMVA RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2010-12-12

Voittaja 2010!

Viikonloppuna oli kaksi voittajanäyttelyä Helsingissä, lauantaina Helsinki Winner (uusi tittelinäyttely) ja sunnuntaina se perinteinen Voittajanäyttely. Lähdettiin matkaan Terhin ja Maisa- neidin kanssa aikaisin lauantaiaamuna ja pikaisten matkasuunnitelmien muutosten (paha keli hesassa) ansiosta saavuttiin komeasti hotellilta taksilla suoraan messarin pääovelle :)

Tollereita Helsinki Winneriin oli ilmoittautunut 39 ja tuomarina toimi ruotsalainen Hans Rosenberg. Tiukka linja oli, kumpaakaan juniorivoittajatitteliä ei jaettu. Uroksista voiton vei Annin esittämänä komea Reetu (Hederas Go for It) ja nartuista valioluokan ykköseksi valittu, Reetun tyyppinen Mäkiharjun Spirit of Sky. Taika oli valioluokan kolmas ja parasnarttuluokassa sijoittui neljänneksi. Taikan äiti Viivi oli hienosti pn2 :) Tuomari sijoitti Taikan ilmeisesti liikkeiden vuoksi, sillä muuten Taika oli hänen makuunsa liian hoikka. Heh, joskus näinkin!

Mutta sunnuntai sitten kruunasi koko näyttelyvuoden. Voittajanäyttelyssä tuomarina toimi Eeva Rautala. Tollereita oli ilmoittautunut komeat 50. Molemmat juniorivoittajatittelit jaettiin ja kauniille ja komeille nuorukaisille menivät. Onnea heille! Onnea myös urosten parhaaksi valitulle Ramonille, sekä ROP:ista että päivän kruunanneesta kasiryhmän voitosta!

Nartuissa valioluokassa kisasivat samat koirat kuin lauantainakin. Tuomari näytti ihastuvan heti Taikan liikkeisiin, osoitti Taikaa harjoitusarvostelijalle kun Taika ja Anni juoksivat kehässä. Ja oli sitä ilo katsella, Taikalla oli hyvä meininki päällä :) Kaikki valionartut saivat erinomaisen. Ja lopullinen järjestys oli: Taika ykkönen!!! Elli 2, Viivi 3, Nelli 4 ja edellispäivän ROP 5. Tässä vaiheessa alkoi ympäriltä kuulua jo onnitteluja, että Voittajatitteli on varma. No en uskaltanut vielä rieumuita, koska ikinä ei voi tietää kuinka käy kun kisaamassa oli kauniita koiria myös muista luokista. Mutta niin siinä sitten kävi että Taika siirrettiin ensimmäiseksi järjestykseen ja aplodien raikuessa Taika juoksi iloisesti häntä liehuen jonon etunenässä pokkaamaan Voittaja 2010- tittelin ja cacibin!!! ROP kehässä voiton vei upea Ramon ja Taika oli VSP.

Olipa siis viikonloppu! Ystävillä meni myös hienosti. Terhin Maisa- neiti nappasi Juniorivoittajatittelin sunnuntaina kovassa kisassa, Onnea Terhi ja Maisa! Monet ystävätollerit saivat erinomaisia arvosteluja. Tunnelma oli hieno koko sunnuntaipäivän. Kiitos kaikille Ystäville onnitteluista ja kanssaelämisestä! Erityiskiitos Annille, jonka yhteistyö Taikan kanssa toimi jälleen saumattomasti tuoden sen hienoimman voiton kotiin! Tähän oli hyvä päättää näyttelyvuosi 2010 :)