Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Barbera) sekä Soman (Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2010-03-28

Korpilahden tuliaiset: ROP ja sert :)

Perjantaina vein Taiksun ekaa kertaa Millipillille yökylään, sillä meidän matka kohti Ellivuorta ja kasvattajakurssia alkoi iltamyöhään. On se kyllä ihanaa että on tuollainen hoitopaikka jossa koira nauttii olostaan eikä emännän tartte yhtään murehtia kuinkahan se koiruli oikein pärjäilee. Kiitos Marika, Timo ja tietenkin Milli ja Rapsu!

Kasvattajakurssille oli ilmoittautunut lähes 200 henkeä, joista mukaan mahtui 90. Siis todella suosittua tuo koirankasvatus :) Kurssipäivät olivat todella mielenkiintoiset, aika kului kuin siivillä ja lisääkin tietoa olisi halunnut saada. No sitä varten on sitten kasvattajan jatkokurssi, jonne kyllä haluan osallistua kun sellainen järjestetään. Toisen kurssipäivän päätteeksi oli tentti joka meni läpi ja nyt sitten voin laittaa kennelnimihakemuksen vetämään:)

Sunnuntaina Anni haki Taiksun Marikalta aamusella ja suuntaisi kohti Korpilahden ryhmistä. Marika oli puunannut Taikan esityskuntoon ja se kyllä kannatti, sillä Raija Tammelin piti Taikasta niin paljon että valitsi Taiksun koko rodun kauneimmaksi :) Eli ROP sijoitus ja seitsemäs serti Suomesta! Eipä tässä muuta voi kuin kiittää Annia upeasta työstä Taikan kanssa, heidän yhteistyö on saumatonta. KIITOS Anni!!!

Nyt jaloissa nukkuu viikonlopun riennoista väsynyt, mutta varmasti onnellinen koira, ja konetta naputtelee varmasti yhtä onnellinen emäntä:)