Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 RTK4 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 RTK3 BH Magicfox`s Barbera) sekä Soman (FI JVA FI JMVA RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2024-09-06

Loppusuoralla

Otsikon mukaisesti loppusuoralla on muutamakin isompi ja pienempi asia. Hertan tiineys on loppusuoralla, laskettu päivä on ensi viikon torstaina 12.09. Onpa aika kyllä mennyt nopeasti! Hertta on voinut erinomaisesti koko tiineyden ajan, toivotaan hyvän voinnin kantavan läpi myös alkaneen viimeisen viikon 💗 Maanantaina käydään röntgenissä katsastamassa, montako "Heart"- pentueen jäsentä odotellaan maailmaan syntyviksi!


Hertta vrk 52

Loppusuoralla on myös MEJÄ-kausi.  Tulevana sunnuntaina mitellään noutajien mejämestaruudesta Päijälässä. Charmi lähtee puolustamaan viime vuoden mestaruuttaan ja Somakin pääsi mukaan alkukesän hyvillä tuloksillaan. Sen jälkeen onkin suuntaus ollut nollaa ja viivaa, joten odotuksia ei Soman osalle ole. Minä lähden ohjaamaan neidin ensimmäistä kertaa, katsotaan onko sillä mitään vaikutusta suorittamiseen. Jos ei ole, niin täytyy todeta että onkin syytä mejäkauden tämän vuoden osalta loppua Somalta...

Loppusuoralla alkaa olla myös näyttelyvuosi. Nyt kun pentuarki alkaa, ei kehissä tule turhia pyörittyä. Loppuvuoteen on "ne isot" Seinäjoki ja messari todennäköiset. Charmi johtaa tällä hetkellä edelleen näyttelykoirakisaa rodussa, mutta eiköhän tuo johtopaikka vaihdu jo tulevan viikonlopun /-jen aikana. Meillä kun karvat edelleen loistaa niukkuudellaan ja tosiaan kun nyt käynnit hetkeksi loppuvat. Mutta johdettiinpa yli 8kk, saako siitä diplomin?! 😂 

Loppusuoralla on toivottavasti myös elomme nykyisessä kodissa. Asunto on myynnissä ja toivottavasti kauppoja päästäisiin tekemään jo tämän vuoden puolella. Uusi kohdekin on katsottuna, siellä olisi koirille vielä isompi lääni omaan käyttöön kun nykyisessä 😊 Jos koiralliseen elämään sopiva koti rauhallisella paikalla hyvien lenkkimaastojen keskellä ja erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Tampereesta (30 min keskustaan ja 15 min ohitustielle) kiinnostelee, niin tsekatkaapa Etuovi.com, sieltä löytyy asuntomme myynti-ilmo 👍 Kysellä sopii myös suoraan meiltä, yhteystiedot löytää esim. kotisivuilta (www.magicfoxs.fi).