Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 RTK4 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 RTK3 BH Magicfox`s Barbera) sekä Soman (FI JVA FI JMVA RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2024-07-29

Surkea tulosviikonloppu yhdellä valopilkulla


Kuva joka ei liity blogin sisältöön mitenkään, mutta on tavallinen näky iltaisin nukkumaan mennessä- porrasvahdit odottamassa unille tulijoita 💗

Olipas harvinaisen surkea tulosviikonloppu, ihan teki mieli jättää koko blogi kirjoittamatta, mutta kirjoitanpas kuitenkin. Ei se elämä aina ole yhtä auringonpaistetta ja huippumenestystä, välillä jotain muuta tai ainakin haaleaa keittoa. 

Viikonloppuna oli tarjolla niin Tollerimejää kuin näyttelyitäkin. Lauantaina läksin Jarnon kanssa tekemään tollerien mejämestaruuskisan jäljet, 2 kpl, Keuruulle. Tarjolla olisi ollut myös Mikkeli KV, onneksi siellä oli kasvatteja edustamassa ja ROP kera cacibin oli Hertan sisko Ariel, isot onnittelut vielä täältäkin! Charmin Morris-veli sai ERI:n, ollen avoluokan 2. 

Sunnuntaina Jarno lähti Soman ja Charmin kanssa Keuruulle aikaisin aamulla. Mukana oli myös Charmin viime vuonna voittama kiertopalkintohirvi sekä palkintokansio. Olihan se hienoa viime vuonna ko. mestaruuskisa voittaa, ehkä jonakin päivänä jonkun koiran kanssa vielä uudelleen 😊 

Jarno sai kisassa Somalle ryhmän ensimmäisen jäljen ja Charmille kuudennen. Soman suoritus oli ollut hapuilevaa, kaksi hukkaa ja lopulta yliaika ja tuloksena VOI0. Tulosten luvussa selvisi syykin ainakin osittain, jäljet oli tehty hirven verellä, eikä Soma ole sellaista ennen haistellut. Soma on koira, jolle kaikki uusi on aina outoa ja vaatii aikaa, että hommat alkaa sujua. Nyt täytyy hommata kotiinkin hirven verta ja totuttaa neiti siihen, jos toistekin tulee kokeissa hirveää hirveä vastaan 😂 Charmin suoritus oli ollut jälkitarkka, mutta osin nopeahkot makuiden merkkaukset laskivat tulosta. Tuloksena VOI1 45 pistettä ja loppukisassa sijoitus 4. Ei mestaruuden toisintoa siis, mutta eipä sitä odotettukaan. Onnittelut voittajalle! Meidän tekemiltä jäljiltä tuloksiksi tuli VOI2 ja VOI1 hopeasija. 

Porissa kävin Myrrin kanssa pyörähtämässä virolaisen Astrid Lundavan kehässä. Sanonta "Pori on paska paikka" ei pettänyt tälläkään kertaa. Myrri esiintyi hienosti, mutta jäi valioluokan 2. kera SA:n ja putosi ensimmäisenä ulos pn-kehästä. Tuomarin linja poikkesi sen verran paljon siitä millainen Myrri on, että eipä jäänyt edes harmittamaan. Kivaa oli Myrriäisen kanssa kaksin reissussa pyörähtää, se oli sen matkan paras anti! Samaan aikaan Kouvolan ryhmänäyttelyssä Morris edusti avoluokassa, saaden eh:n. Ei ollut tuolla kukaan uros tuomari Maija Mäkisen makuun. Näin ne päivät, tuomarit, kokeet ja muutkin reissut vaihtelee! 

Tulosviikonloppu oli siis varsin surkea otsikon mukaisesti. Arielin upea ROP ja Charmin VOI1- tulos, viides koe ja viides VOI1 tälle kesää, olivat ne valoisat jutut. Kai sitä parisuhdeaikaakin helteisessä paarmaviidakossa jälkiä tehden suopursujen ja ryteikön seassa voi plussana pitää, ainakin jos on masokistin vikaa 😂