Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 RTK4 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (CIE FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttärien Charmin (CIB CIE FI KVA-VAHI FI JVA FI MVA EE MVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 RTK2 RTK3 BH Magicfox`s Barbera) sekä Soman (FI JVA FI JMVA RTK1 Magicfox`s Carminoir) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)






2024-05-27

Viikonlopun tuloksia

Helteisen Riimäki KR:n voittajat, ROP Charmi, VSP Metsäloisteen Tööttää Tähtisadetta

Takana on hieno ja helteinen viikonloppu. Lauantaina ajelimme aamusta Riihimäelle KR- näyttelyyn, jossa tollerit tuomaroi herrasmies Alankomaista, Rob Douma. Meiltä kehiin ilmottiin vain Charmi, koska Myrri ja Hertta ovat turkittomia ja Soma... no Soma nyt ei niin näyttelykoira ole, että kovin usein viitsitään häntä kehissä pyörittää.

Uroksia oli kehissä viisi ja yksi sai SA:n. Nartuissa oli kolme junioria, joista yhdelle SA. Avossa yksi, saaden SA:n. Charmi oli yksin valioissa ja tuomari piti neidistä kovin. Saatiin upea arvostelu, jonka loppukaneettina lausahdus: "Be proud of her". Kyllä olemme, Charmi on omaa luokkaansa 💗 Veteraaninarttu ei saanut SA:ta, joten PN- kehä oli kolmen kauppa. Charmi nostettiin heti ykköseksi ja järjestys pysyi. ROP- kisassa Charmille voitto 😊 Nopea "täsmäisku"-näyttely, josta kotiuduttiin hyvissä ajoin. Hetken huili ja sitten Jarno lähti kohti Nakkilaa, tekemään seuraavan päivän kokeen MEJÄ- jälkiä.

Charmin upeaa liikettä!

Sunnuntaina oli koepäivä Nakkilassa, jonne Jarno lähti Soman kanssa. Somalla oli viikollakin ollut iltakoe samoilla seuduilla. Sieltä hienoa tekemistä, mutta katkolta hukka, kuin ei uusi suunta selvinnyt. Tuloksena VOI1, 37 pistettä. Nyt Soma sai päivän viidennen jäljen ja hienosti oli neidillä sujunut! Kovassa helteessä neiti jaksoi haistella erinomaisesti, tuloksena VOI1, 48 pistettä! Sitten alkaakin se viimeisen ykkösen metsästys... Hienoja MEJÄ- uutisia saatiin Charmin Morris- veljeltä. Hän oli mejäillyt Luumäen kokeessa VOI1, 47 pistettä. Onnea Marika! Melkoisia MEJÄ- koiria meiltä kyllä löytyy, niin omista kuin kasvateista 😍

Taitava pikkuneiti Soma 💗