Tietoa päähenkilöistä

Taika- tollerin (C.I.E RU LV BY EE MVA EE LV LT BALT VMVA RKFV-10 BYW-10 BALTV-10 V-10 BALTVV-16 VV- 16 EEV-17 EEVV-17 RIGAVW-18 HeVW-18 LTVV-19 TK1 BH Copperfox`s Carina) sekä Taikan tyttärien Lumon (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BYW- 13 PMV-13 LVV-15 TLNW- 16 EE VMVA LT VMVA HeVW-21 Magicfox`s Malvira) ja Minkun (FI JVA CIE FI VMVA BY MVA LV MVA EE MVA LT MVA BALT MVA BYW-15 EE JMVA LV JMVA BALTJW-15 TLNJW-15 TLNW-15 BALTV-16 RIGAW-18 HeV-18 BY GR MVA LT VMVA RTK1 RTK2 Magicfox`s Nebbiolo) sekä Minkun tytärten Myrrin (CIE FI JVA BY MVA EE MVA EE LT MVA JMVA LV JMVA LT JMVA BALT JMVA RIGAJW-18 JV-18 LTJV-19 RTK1 RTK2 RTK3 Magicfox`s Amarone) ja Hertan (FI JVA EE MVA LT MVA EE JMVA RTK1 Magicfox`s Queen of Hearts) ja Myrrin tyttären Charmin (FI JVA LT MVA FI JMVA EE JMVA RTK1 Magicfox`s Barbera) koirailua kotosalla ja harrastusten parissa raportoi Hanna- emäntä. Naurua ja hammasten kiristystä :)


2022-11-07

Charmi RTK1

Lauantaina kävimme Charpin kanssa meidän kolmansissa rallytokokisoissa Ylöjärvellä. Kisa oli myös YLÖKK:n mestaruuskisa, eli siitäkin päästiin kilvoittelemaan. Kisan tuomaroi Pia Heikkinen. Alokasluokan rata oli meidän kisaradoista pisin, 14 kylttiä. Mitään mahdottomia tehtäviä radalla ei ollut, mutta muutama meille kisatilanteessa uusi kyltti (mm. askel oikealle, hidas käynti ja spiraali) oli radalle laitettu.

Aiemmista kisoista poiketen alokasluokka starttasi päivän ensimmäisenä ja vähän mietitytti, miten Charmi on hereillä klo 10 😁 Yleensä kun treenitkin ovat aina ilta-aikaan. No, turhaanpa murehdin. Neiti oli intoa täynnä (vähän liikaakin). Me starttasimme radalle kolmansina. Mitään isoja virheitä ei matkalle sattunut. Liiasta innosta johtuen muutama pistevähennys tuli hihnan kiristymisestä ja kaksi pistettä vähentyi vinouksista liikkeissä. Tästä huolimatta hieno tulos 95 pistettä ja kisan (sekä samalla YLÖKK:n mestaruuskisan) hopeasija! Saimme myös pronssisen RTK1- mitalin 😊 Charmin kanssa ALO- kisat menivät kyllä hienosti, jokaisessa päästiin sijoituksille ja pisteetkin olivat aika korkeita: 96, 100 ja 95. 

Mallikas rallykoira Charmi kera (vähän suurennetun 😎) RTK1- mitalinsa

Tähän oli hyvä päättää vuoden rallykisat ja nyt aletaan treenailla kohti AVO- luokkaa. Siellä olisi tarkoitus startata ensi keväänä sekä Charmin että Hertan kanssa. 

Eilen sunnuntaina olimme toiselle NOME- koulutuskerralla Suodenniemellä. Charmi oli oikein mallioppilas jälleen! Kaikki tehtävät tehtiin sopivalla innolla ja onnistumisiakin saatiin mukavasti. Minä olin siis vain katsomassa, Jarno treenasi Charmin kanssa. Vielä on kaksi kurssikertaa jäljellä ja kyllä noilta paljon saa oppia kotitreenejä varten. 

Kasvattirintamalla on myös tehty viikonloppuna hienoja tuloksia: Luca nappasi tokossa toisen EVL1- tuloksensa, ja se olisi sitten yhtä vaille valio! Onnea Heidi! Ariel taas rallatteli toisen ALO HYV- tuloksensa hienoin pistein 92. Onnea Johanna!